Kassu 2vee on ihan voittamaton:) 9 hevosen lähtö ja kaikki muut vanhempia köriläitä ja Kassu 2vee oli maalissa ykkösenä. Hyvällä ravilla koko matka. Hupaisan tilanteen loi lähtöön numero 8 kun vähän myöhästyi lähdöstä. Kipitti kaukana takana kun lähtöauto oli jo liikkeellä. Kaiuttimista huudattivat, että odota auto ja aja hiljaa... Pakkohan sen auton oli sitten alkaa kiihdyttämään kun muut hevoset olivat naamat puomissa. Maalisuoran lähellä se numero 8 sai melkein joukon kiinni... Ja voi.... Sitten sille tuli laukka. Ja se jäi jälleen muista... Sen hepan harkat meni vähän vituralleen.

Kassu on siis ihan terästä, muut tulee perästä!!!

Moitteeton käytös kostautui pesupaikalla. Mäjäytti täydellä latingilla meikäläistä naamaan omalla päällään. Osui nenään. Jumala että sattui. Ja koskee edelleen, eipä sen puoleen. Jo valmiiksi nykerö nenä varmaan litistyi entisestään... Koko kotimatkan ruikutin, että nennääääään koskoooooo. Liekkö pikkuisen nitkahtanut kärsä konkelostaan?

Garmiwa aloitti autonperästä laukalla. Että se siitä. Nähtiin kengittäjä radalla ja se lupasi tulla katsomaan Garmiwaa sunnuntaina. Jos jotain keksittäisiin uutta sille.

Markku laittelee Garmiwaa valmiiksi.

Tänään Markku lähtee Nerkoolle auttamaan rehunteossa. Aaamupvä varmaan hutkitaan kiivaasti talon töitä. Kaivuri on kunnossa, joten silläkin pääsee mönkimään.

Kaisalle: Laita lasku Harmin veloista. Iipoodialaisesta saa poistaa kaikki mahd. paitsi jotain musaa vois kyl vielä kuunnella. Kirjat on kuunneltu. Mut ensikerralla sit. Oispa aikaa käydä turinoimassa.