Tammat pääsivät nyppimään tuoretta pellosta.

Vettä ei tule edelleenkään. Omaan käyttöön ei ole enää kuin muutama desi. Hevosille pumpataan vesi lammesta ja lehmät juo lähteestä. Suihkuun olisi kiva päästä ja hampaatkin on ällö pestä kuivamekaniikalla. Tahnat suuhun ja sylkemällä pois mikä pois lähtee:) Tosi eksoottista. Myös ruuanlaitossa tulee pieniä ongelmia. Riemulla ei rajaa, taas kerran...

Sieni asiasta kuulin lisää... Juoruiltiin erään etelässä asuvan henkilön kanssa. Kuulin, että niitä talleja joissa vaihtui hevoset oli useampia-siellä missä Ivan oli. Kun siellä on kuulemma useampi veljes ja talleja sitten myös. Sillä laillahan ne taudit just leviää. Jos ei ole mitään karanteeneja kun uusi polle talliin tulee. No.. Enpä minäkään ihan järjenjättiläinen ollut, kun paljain käsin raaviskelin niitä rahkoja.

Markku kertoi mulle, että sieni-infektio kuluttaa hevosen rautavarastoja. Eli on sitten voimattomampi.

BWT ja Ihana varsa. Söpöliini. On niin leveä rakenteinen varsa, että pitää varmaan isontaa tallin ovia kunhan se aikuiseksi kasvaa:) No leikkiähän minä:):)

Kassublogin puolelta voi lukea eilisen ratahiitin tapahtumat. 2vuotias kävi ensimmäistä kertaa radalla. Teki meidän 2v rataennätyksen vaikka kiemurteli ja vötkyili pitkin matkaa. Tuntuu hulvattoman hyvältä silloinkun menee suorana ja kovaa. Ravivarma. Garmiwa oli mukana. Orin vauhdit on kohdillaan. Koelähtöön voisi ilmoittaa vaix heti.

Pissipoika. Se jolta tuli navasta pissi. Nyt tulee jo oikeasta rööristä.

Kaikilla päät maassa. Makeaa on ruoho näin kesän alussa.

C on kiimassa, kun kerroin Markulle, se vain mulkaisi minua pahasti.