Kun Nöpö nyt aamupäivästä lähtee, niin Rontti ja Komia siirtyvät maidottomalle linjalle. Otaksun että itkua piisaa ensi yönä:) Muu tallin kalusto varmaan kovasti tykkää keskiyöllä nyyhkimisestä. Kaisa kertoi, että mammatamman koti valmistuu muutaman viikon sisällä, joten sattuu ihan sopivaan saumaan tämä "kuiva kausi".

Nöpölle laskeskelin loppulaskua:

10e matolääke

36e uuteen paikkaan kuljetus

36e toinen klinikka keikka-en ole huomannut tilitystä.... Olenko muist.ed. lask?

----------------------------

82e

Markku soitteli uudelle tallille, lupasi tuoda ennen puolta päivää. Raveissa sitten varmaan Nöpöä joskus nähdään seuraavan kerran:) Ties vaikka meidän pojat juoksee samoissa lähdöissä:):):)

 

Mamma: sinulle piti varmaan jotakin valoja nostaa ylähyllyltä alas? Jos paluumatkalla muistaisin poiketa... Saa vaikka muistuttaa....

Victoria Dee voitti eilen oman starttinsa. Aikamoinen tammavarsa. Äititamma onnitelee. Ihan minua jänskittää tuleeko näistä kahdesta seuraavasta yhtä reippaita juoksijoita....

Markku on rakentanut lämmintä tallihuonetta pesupaikkaa vastapäätä. Sinne tulee loimien ja märkien varusteiden kuivatuspaikka. Kengitysmuistio-jota Markku on kovasti haikaillut, että millainen mono on tuonut parhaan ravin ja milloin se tapahtui. Ja ehkäpä pieni pöytä ja penkki tee/kahvi hetkiä varten. Markku myös hitsasi loimitelineen talliin. Tangon jossa on liikkuvat loimitelineet. Ihan siis huippu. Pitää joskus ottaa kuva siitä, niin näette tekin. Satulatkin saivat oman orren. Tai no, lännensatulalle pitää vielä tehdä.

Midas ja Markku Joensuussa