Jätin hepat sisälle murkinoimaan. Katsellaan vähän ajan päästä paraneeko ilma. Lämmin sadehhan tuo on, mutta yritän välttää kastelemasta nuita kultamuruja.

Oulun starttia katselin. Tiistaina taitaa olla ilmo. Lienee aika hyvä Midasta ajatellen.... Tosin se karsitaan sieltä kuitenkin, kun ei ole kuin sadan pisteen kieppeillä pointseja.

Luin tuolta siskon blogista, että naapuriliikkeen kassa oli yritetty viedä. Onkos tyttärillä siellä mitään kättä pidempää, vaiks pesäpallomailoja jos joku tulee uhkailemaan? Fretillä päin naamaa vetäsee:) Leikki leikkinä, fretti puree niin kovasti, että sitä ei irti saa kuin upottamalla eläin ja tarttuma kohta veden alle. Ja sitten kun happi loppuu niin ote karvaturrilta irtoaa. Elikkäs uhkaajan joutuu upottamaan sitten akvaarioon kultakalojen joukkoon? On tuo silti ajateltavien listalla, koskaan voi tietää mitä hörhöjä liikkuu. Puhelinkin taitaa olla aina jossain muualla kuin taskussa. Onneksi siellä on naapuriverkosto jotka vahtii toisiaan, kuten Leevi, joka pitää Kaisasta huolta:) Lähdetäänkö itsepuolustus kurssille? Miehän kävin Riikan kanssa vähän aikaa:):) Suoraan sikalan jälkeen-kävin tietenkin suihkussa, mutta ei se haju lähde kun se nahkaan tarttuu. Siellä sitten haisin kuin pieni porsas kun ukot viskeli pitkin tatamia. Muistatko Riikka miten iso se ohjaaja oli. Kun piti ranteesta ottaa ote, niin minulla yltänyt puoleen väliin sormet:)Hehhehe....Hiiih.... Enkä oppinut tasan mitään, että se siitä.