C ravasi!!!!!

Lämmitys oli kuulema kökkö, mutta auton perästä lähdettyään koko matkan ravilla ja viimeiset 500m 12 pintaan!!! Tammalla oli huput.

C on rutiinissa toinen päivä. Voltti. Saas nähdä miten suu sitten pannaan:) Jalat oli ok, kun äskön kävin tsekkaamassa kaverit ja viskelemässä muonaa turpien eteen.

2v ori Garmiwa käyttäytyi erittäin hienosti. Oli utelias muttei pelokas. Lämmitys tehtiin hiittikärreistä ja vasta startille tuli kilpakärryt perään. Jopa peruuttu katoksille jota ei ole koskaan ennen tehnyt. Menee opparilähtö vauhtia. Pitää vielä vähän rutiinia hakea. Ajatella! Vauva meni autolähdön!!!! Minua jännitti niin, että kainalot märkinä seisoin radan varrella. Oli ihan kiva reissu, paitsi Markku vinkui ja vänkyi puolet ajasta, lieneekö väsynyt kun on paahtanut niitä olkikuormia monta päivää. Olen hieman tuohtunut vieläkin niistä natinoista-grr.

Puolen tunnin sisällä lähdetään puottelemaan Nerkoolle Ivanilla ja Igorilla. Midaskin olisi ollut lähtökuntoinen, mutta kumppari taas roikkuu. Toinen pysyy hyvin, mutta se toinen on oikea murheenkryyni.

Sirkkis kysyi miten hepat reagoivat lumeen, no Nöpö sanoi eilen, että en lähde ulos. Jalat haara-asennossa seisoi oviaukossa ja piti tiukasti kiinni päätöksestään. Muut ei oikein sanoneet mitään. Oikeastaan tuuli on se mikä nostattaa hevosilla riemun pintaan. Hypitään ja pompitaan. Kaula kaarella korskutaan:)

Anteeksi Kaisa kun ei eilen käytykään liikkeellä. Aikataulut mätti, kun piti ajaa vielä traktori ja lavetti Nerkoolle-minä ajoin heppakopin kanssa perässä, siihen tuhraantui jo osa ajasta. Tullaan perjantaina käymään jos näyttelyissä ei mene ihan koko päivää.

Pitää lähteä pakkaamaan autoa. MOI.