Löysin "poikalauman" köllöttelemästä. Kuulemma ei juuri nyt ketään kiinnostaisi lähteä lenkille.

Kyllä ne 2v:t kävi. Minä ajoin Kassun ja Harashoon. Markun ohjeet Harashoon ajoon oli, että älä vetele ohjaksista. (Hampaat vaihtuu ja liekkö ne sudenhampaat pullistumassa ulos).

Harashoo oli hyytävän vauhdikas. Pipo suorana kiidettiin pitkin metsätietä. Suorastaan välillä pelotti, että kuis mutkissa. Olen puhunut tämän myynnistä. Markku toppuutteli aiemmin ja ihmettelin, että mitä se nyt  sitä haluu säästää. NYT SEN YMMÄRRÄN. Suvuton, mutta ah' niin vauhdikas!!! Kimot rulettaaaaaaaaaaa.... Siitä kuule Ida ostat 3:n kimon orin. Pääset jo kesällä radalle:)

Jumaskuukkeli kuule menee kuin hirvi lepikossa!

Hirmu Harmi ja Harmiel Tinker. Keskellä ukko joka oli ilmeisesti hakemassa treeniin lähtevää pollea. Vaan kukaan ei oikein ollut innokas lähtemään. Huomaa valkea paikka karsinan seinässä. Cheyenne ei kestä olla sisällä. Heti alkaa raivoaminen kun sen talliin tuo. Suattaapa olla taas varsomisaikaan reipasta menoa & meininkiä. Tiimiläisille: Harmiel on petrannut tosipaljon viimeisten viikkojen aikana. Alkanut ravi maistua. Jos siitä sittenkin tulee jotakin....

www.raviradat.fi/joensuu/fi/

Midaksen voittojuoksun juoksunselostus.