heppa.hippos.fi/heppa/app

Katsokaas kuinka hyvin Titane Nordique on juossut! (Iness Rolls on mamma, se joka tuolla pellolla nytkin heinää mussuttaa...)

Midas oli eilen klinikalla. Itse jäin pienen mietinnän jälkeen kotiin opettamaan varsoja ja vuolemaan kavioita. Takaj. patti poltettu. Hampaat raspattu. Takahampaiden luona oli ollut mätäpatti. Ei mitään havaintoa ole ollut siitä normihommissa.... Hyvä että rutiininomaisesti raspuutti hampulit... Olikohan se parin viikon tauko radoilta ja sitten taas saa tykittää.

Hirvittävä vesisade oli viime yönä. Tallin edessä oli oikea vedenpaisumus....

Kuka sitten lieneekin liikkeellä töissä tämänviikon to tai pe, niin ottakaa RUOKINNALLA TULOKSIIN kirja pöydälle, että muistan ottaa mukaan.  Ja jos on säkkejä, niin voin ottaa niitäkin. Kassu lähtee Kuopioon hiitille. Vedetään vähän reippaampi juoksu alle. Kirittämään lähtee joku Kimmon hevosista. Samalla viedään kai Flippiina siitostamma takaisin kotiinsa.

Ja kiitokset mammalle ruuista, syötiin useampi päivä niitä ja sai tehdä töitä tauotta:)

PS: Katsoitteko eilen rasva ohjelman. Nyt sitten onkin todettu, että margariini tappaa ja voi ei. Ja läskiruuat kunniaan. Näin se sitten keikahti vaakakuppi toisinpäin....