Ei varmaan kauan lumet maassa pysy jos näin kelit lämpenevät. Taas piti hevoset loimittaa, kun ei raski antaa niille vesiryöppyjä niskaan. Loimista puheenollen. Eilen pesin aamupimeästä iltapimeään välivillaloimia, elikkäs siis hienimetysloimia. Tänään jatkuu sama duuni. Äkkiä ne menee ihan tönkkö kuntoon kun ajohevosen väliloimeksi ne pistää. Ja jestas niissä menee kauan ennenkuin yksi koneellinen on pesty. Kone on luultavasti tukossa tämän päivän jälkeen ja sitä saa rassata kuukauden puhtaaksi.

Tänään on klinikkapäivä 2v pojilla. LGT klinikkapäiväksi vahvistui 8.12. Yllättävän nopeasti, koska leikkauspäivät piti käsittääkseni olla varattuja hamaan tulevaisuuteen asti.

2108609.jpg

2108610.jpg

Otava sai eilen illalla uudet hokkimopot alleen. Minulle tuli ihan vastustamaton hinku päästä ratsastamaan sillä. Pitää katsoa kävisinkö aamulla kokeilemassa-sanoinkos minä että minä en tällä tammalla ikinä ratsasta? Klinikallehhan tästä ollaan menossa-jos joku kohta meikäläisessä pamahtaa, jospa se Kristiina paketoi minut kokoon :)