Minun ensimmäinen hevonen pappa on lähdössä etelänsuuntaan. Suusanallisesti myyty perheelle joka käyttänee pappaa mm. astutuksessa. Ilmeisesti huomenna kyyti Inka tamman mukana. Inka oli täällä astutettavana. Papan kanssa on tehty aikoinaan vaikka mitä. Muistatteko näytelmän jossa se oli. Vaahteramäen Eemelissä. Papalla ratsasti poika joka ei ollut hevosen selässä ennen ollut. Ilman satulaa. Näytelmää esitettiin rautatieasemalla. Eli katastrofin  ainekset olisivat voineet olla koossa jos olisi säikähtänyt junaa tai liikennettä tiellä. Vaan pappa eikun porskutti:) Pappa on tehnyt myös "metsätöitä". Ja KARKAILLUT. Nuorempana se käytti aikaa aitojen purkamiseen ja sitten se läx. Se ei särkenyt niitä vaan keplotteli jotenkin aidat osiksi.  Yhdesti se oli ylittänyt jo kunnan rajatkin. En  tiedä mikä vaellusvietti sillä oli:) Nyt se on rauhoittunut.

Hirmu Harmista varmaankin tullenee vastaus tänään, että ottaako sen. Ja Harashoo pitäisi saada myös etelään.

Meillä on ollut lautashow. Markku ajellut sikalanrakennuksilta traktorilla kuormia. Mie yritän lajitella ne. Hyvää tavaraa. Saa esimerkiksi lankkutarhan tehtyä. Ja jotain kattotuolijuttuja kai kans.

Joops, mie valun syömään. Jääkaappi ja pakastin töröttävät keskellä lattiaa. Öttis yrittää edelleen majailla siellä. Oli käynyt koiranraksuja varastoimassa Riikan antamaan reppuun. Markku aikoi pyydystää sen elävältä. Ei kuulemma raski listiä sitä. Eppäilen kyllä, että se on vielä ensi joulunakin täällä.