Kamala tuuli. Hevosille piti laittaa nutut päälle. Itse puin extravaatteet toppavaatteiden alle. Kiva asua mäellä:)

Eiliset ravit meni vähän niinkuin arvelinkin. Igorista mietin, että sillä on mennyt liian hyvin tässä männätaannoin, että eiköhän jo tilastollisesti ole aika repäistä laukalle. Ja senhän se teki. Oli ryystänyt jotain lumihankea siellä ja hypännyt siitä sitten klopotiklopotilaukalle.  Oli kyllä hyvissä asemissa pitkään. Ihan siellä etujoukoissa.

Ivan juoksi rahoille. Eli ihan olin tyytyväinen suoritukseen ja 19 ja risat aika tuossa myrskyssä, niin oli ihan oiva suoritus ukolta.

Pakko kertoa, kun TAAAAS oli meille annettu valjastuskatokset niin, että piti kuitenkin laittaa hevosia pihanmaalla. 4 ja 5 lähdön paikat oli annettu ja meidän piti saada lämmittää 7 jälkeen. Eli käytännössä tarkoittaa sitä, että ne ensimmäiset paikan vuokraajat oli vielä purkamassa ja korjaamassa omien hevostensa tavaroita kun meidän olisi pitänyt olla samalla paikalla laittamassa meidän polleja aisojen väliin. Siis todella p:stä. Ja siitä ilosta pitää vielä maksaa. Hilkulla oli etten alkanut narisemaan sisäänkirjoituksessa. Ihan siis millinsadasosan päässä kieleltä oli valitusvirsi. Varaakohan ne 700.000e juosseet kopukat sitten paikan kokonaan itselleen ja me tyhmät jotka jaamme katokset saamme sitten tuollaisia sekopää paikkoja? En tiedä käytäntöä...

Oli muutes kylmä eilen siellä raveissa. Lunta tuli vaakasuorassa tuulen kanssa. Säälitti ihan pistää hevoset radalle lämpimien loimien alta.