Oli nimittäin hauska....

Tai no, miten sen nyt ottaa... Paimenpojasta menee sähköt-jonnekkin-mutta minne? Ei ainakaan aitaan. Varsat tietenkin huomasivat sen hetimiten ja alkoi peltoralli. Langat vain paukkoi, kun varsinkin Casanova kipitti kaurapeltoon syömään tuoreita versoja. Minä pienessä raivossa laukkasin edestakaisin korjaamaan ja survomaan jos jonkinlaista estettä aidan eteen. Siellä oli mm. auto. Casanova ei ollenkaan tyhmä ollut-ainahan voi mennä seuraavasta välistä. Välillä pellossa oli sekä sonnit että varsat. Markku oli pinoamassa heinäkuormia, joten sen tietotaitoa en voinut hyväksi käyttää virran etsimisessä.

1782894.jpg

1782895.jpg

1782896.jpg

Nerkoolla on yksi monista heinävarastoista.

1782898.jpg

Aamulla oli vielä hetki jolloin tammat ja varsat vetivät "hirsiä" pellolla.

1782899.jpg

Tässä sitä pikkuhiljaa heräillään tekemään tuhotöitä....

1782901.jpg

Ines umpiunessa. Vähänkö vetäisin herneet nenään jos minusta kuvattasiin torkkukuvia ja laitettaisiin ne nettiin :)

1782902.jpg

Eikä siinä vielä kaikki-pitäähän pientä bonusta kaupan päälle tulla-vuohet olivat käyneet kynimässä raparperipuskat aika huonoon kuntoon. Toivottavasti maistui hyvälle.

1782904.jpg

Tallin edestä oli myös haukkailtu lehtiä. Lohduttauduin sillä, että kohta ne olisin leikannut niille syöntiin joka tapauksessa.

1782907.jpg

Pari päivää sitten olin lähdössä ajamaan Ivanilla. Yht äkkiä Markku pomppasikin varsan selkään.Kukaan ei ole tätä ennen siellä käynyt. Poika otti asian ihan lungisti. Ivan on niin tasaluonteinen että sitä ei saa juuri mikään hermostumaan. (on Pimu-Mirkun täyssisar- ovat todella samanoloisia)

1782908.jpg

Aika iso 2v, vai mitä? Ja varsin persevä...

1782909.jpg

1782910.jpg

Tänään olisi se opparilähtö Vieremällä. En osaa edes jännittää. Varsalla on vauhdit kohdallaan, mutta tuleeko järki vielä samaa tahtia-se nähdään illalla.

Ainiin, kuulin eilen radiosta-ennekuin päädyin tuohon hullunmyllyyn-juokse riennä survo varsaa takaisin aja sonnia-syndroomaan laulun Kaisasta. Biisin nimi oli Kaisa menee diskoon. Se meni niin, että Kaisa meni diskoon ja veti perskännit ja seuraavana päivänä oli aika huono olo. Istuimme Markun kanssa autossa-olin viemässä Markkua pellolle pinoamaan heiniä, kun se laulu tuli. Markku lohkaisi, että Lasne laulaa luikauttaa sen Kaisalle. Siinä nauraa kihersimme vähän aikaa. Bändin nimi oli Plutonium 74. Numerosta en ole ihan varma, ehkä se oli 74...  Siitä kuules Kaisa etsimään omaa nimikko biisiä ja kuuntelemaan se :) Laulajalla ei ollut tavanomainen tyyli luikauttaa laulua ulos, joten se oli aika erikoinen pläjäys.