http://riikkanen.vuodatus.net

Tässäpä aluksi meikäläisen kahden muun siskon blogi jos jotain sattuu kiinnostamaan. En osaa tehdä hienoa linkitystä oman sivuston reunaan-sori. (Riikka kävikin laittamassa itse sivuston viereen tuttujen osoitteita, ne tekee jotka osaa...)

Eilen oli ravit Kajaanissa. Ja meidän tamma pirulainen VOITTI!

1594691.jpg

Tässä olemme juuri saapuneet Kajaaniin ja tamma katsastaa ravipaikan "sykkeen".

1594693.jpg

Hyvä fiilis, tuumaa tamma.

1594694.jpg

Markku säätelee kärryn ramppeja, meikäläisen tappijalat ovat niissä viimeksi olleet.

1594695.jpg

Voittaja saapuu uuden hienon loimen kanssa katoksille.

Startti meni täysin nappiin. Tänään varmaankin voitte käydä vilkaisemassa www.fintoto.fi

sivuilta voittojuoksun.Ensin videokirjastoon ja sitten menette kohtaan 27.5. Kajaani, ja sitten painatte lähtö 5. Tamma juoksee kärjen tuntumassa koko matkan.

Ennen lähtöä jännitti taas meitä molempia. Markku ryiskeli rattailla siihen malliin, että se oli jo melkein oksentamista. Minulla pumppu porskutteli rinnasta ulos. Oikeasti-kurkistelin missäpäin on ambulanssi jos meinaan kuukahtaa-en tajua mikä tässä hommassa on niin hauskaa, koska se loppujen lopuksi on ihan helvettiä...???? :) Lähtö uusittiin useita kertoja, joten sekin antoi lisäkierroksia sydän paralle. Tamma voitti helposti.

Prinsessa sai loimen ja ison ruusukimpun ja muita palkintoja. (Jälkeenpäin Markku marmatti minulle mitkä on hoitajan tehtävät-AUTTAA kuskia-eli minunhan tietysti olisi pitänyt juosta ottamaan ne kukat ja lahjat että Markku olisi saanut ohjattua tammaa. Minähän siis olin varikkoportilla ja elvistelin tutuille...(Ehdotin, että ensikerralla laita reppu selkään ja pyydä survomaan palkinnot sinne...)

Meinasi vielä käydä kevyt kömmähdys, kun sitten varikkoportilla juoksin ottamaan kukat ja muut vermeet, niin kilpakärrin renkaasta oli irronut valkea nauha. Rynnätessäni sivulta en sitä nähnyt, että se laahaa perässä. Astuin siihen ja meinasin lentää perseelleni. Siinä olisi ollut showta kerrakseen, kun olisin jäänyt siihen kiinni ja raahautunut pillastuneen tamman perässä pitkin varikkoaluetta. No show puolen hoiti kyllä jo suomenhevonen jolta oli lämmittelyssä katkennut ohjas. Veti iloista rallia pitkin rataa ilman kuskia.

1594702.jpg

Voittajan on helppo hymyillä!

Kotona oltiin kymmenen jälkeen illalla. Luiqi koira oli ilmeisesti huolestunut häviämisestämme niin, että oli vaatehyllyköstä hakenut sänkyyn seurakseen Markun korvaläpät, hengarin ja minun lenkkarin. Oletin asian menevän niin, että se oli aikomassa ottaa vainut Markun korvavaikuista ja minun jalkahiestä ja hengarilla tiirikoida oven lukon auki päästäkseen ulos talosta ja lähteä etsimään meitä....

Puolen yön aikaan menimme "nukkumaan" ja silmät ei suostuneet menemään kiinni ei sitten millään. Ajatukset kiertivät vielä raviradalla. Herätys olikin sitten hieman ankeampi versio. 4.00 tallissa niinkuin aina ennenkin. Silmät sihrussa ja naama haukotuksista levällään. Markku lähti pariksi tunniksi sikalaan ottamaan karjulta siemenen.

Hepat lähtivät ulos ja talli on melkein siivottu, uskaltaisikohan salassa nukkua vielä tunnin ? :)

Laitan vielä muutaman kuvan Oskusta, kun Markku kävi sillä eilen lenkillä.

1594703.jpg

Osku käytävällä valjastuksessa.

1594704.jpg

Osku tulee kärryjen eteen.

1594705.jpg

Kärryt kiinni- JA NYT OSKUN ISKÄ JA ÄIPPÄ-HUOMIO HUOMIO, OSKU ON IRTI !!!

1594706.jpg

Osku lähtee liikkeelle.

1594707.jpg

Markku kiipeää kyytiin, onpas tumma kuva...

1594708.jpg

Minä lähdin Harmivanilla mukaan.

1594709.jpg

Osku köpöttelee edellä.

1594711.jpg

Tallille paluu.

1594712.jpg

Tässä vielä kuvaa ennen kuin Osku tuli pihalle, kunhan näppäsin joutessani :)