Eee minulla ollut mitään kypärää... (krööh...) Ihan takaraivolleni toppasin:) Sarjassamme tee niinkuin minä neuvon, eikä niin kuin minä teen.... Ilmankos niitä aivotärähdyksiä on aikojen saatossa muutama tullut. Fiksuin ratsastuskerta oli ehkä se kun kaksi alimmaista välilevyä oli pullahtanut ulos ja ne oli sika kipeät, mie lähdin ratsastamaan ja lensin selästä. Selkä venksahti kahta kamalampaan kuntoon. Sinisillä pienillä huumauspillereillä elelin jonkin aikaa. Oi niitä aikoja:):) Noo... Markku rakensi kättoa kun sillä oli käsi poikki, joten ei meillä järki paljon pääkalloa pakota. Vieläkin ihmetyttää miten yhdellä kädellä voi esimerkiksi naulata????

Huomenna on hiitti C:llä ja Ivanilla. Jännät paikat, sillä molemmilta katsotaan päivän kunto ja kyvyt lähteä startille. Oikeasti jänskittää. Markku sanoi, että C liikkuu ihan eri lailla kuin ennen. Renkaan veto on antanut balanssia takajalkojen liikkeille. Pylly ei kuulemma vemppaa. Tasaisesti nakuttaa. Menisipä se ne kaarteet puhtaasti. ... .... ....

Meikäläisellä on tänään 4 ajettavaa, papan kavioiden vuolu ja heinän haku takapellolta-vielä tuoretta löytyy.  Joten pylly ylös penkistä ja TÖIHIN!!!

PS: Nisse halusi vettä viime yönä kello 2.30. Heitti vesiastian seinään josta se kimposi ruoka-astioihin. KILINKALINKOLIN... Ihan silleen pienenä vihjeenä että vesi on loppu. KUULITTEKO, vesi on loppu. Markku kävi vanhalle herralle tarjoilemassa freesiä janojuomaa.