Ette usko miten riemuissaan koirat oli, kun Markku tuli kotiin. Nisse oli jo perjantaina ihan levoton kun se näki Markun pakkaavan kassia. Ja sitä nyyhkettä riitti sunnuntaihin asti.  Kun auto kaarsi pihaan, niin koirat riehaantuivat ihan pitelemättömiksi. Juu, minäkin olin iloinen kun mies palasi kotiin, ei ihan helppoa ole hoitaa tätä hevoslaumaa yksinään ja ilman koneita. Älkää kutsuko Markkua ihan lähivuosiin minnekkään, kiitos:) Olen uuvuksissa varmasti kuukauden tästä eteenpäin....

Jaanalle: Pidämme peukkuja Ranttalipojalle, hienosti meni koelähdön, joten minä ainakin luotan jätkään:) Raveissa nähdään:):)

Markku kertoi Ekun koirasta. Tuli tuossa mieleen näyttelyreissu, kun Massi käyttäytyi nätisti melkein koko reissun. Liikkui muiden seassa tappamatta ketään. Uinui keskellä väkijoukkoa selällään. Ainut hetki milloin se sai kohtauksen oli se, kun kauempana meni ohi isovillakoira. Massi virittäytyi sellaiseen raivoon, että meikäläisellä oli täysi työ pitää hihnasta kiinni. Massi olisi takulla pistänyt pystyyn taistele ja kuole villakoira esityksen jos olisin päästänyt neidin irti. Koira menetti tyystin järkensä. Ihme kun sain pidettyä sen kiinni. Se kun on aika iso pullukka koira. En tiedä mikä juuri siinä koirarodussa iski hermoon.

Kävin äskön ajamassa Kassun. Pitänyt muutaman välipvän. Oli pikkuisen virtaa jätkässä. Antoi hyvät kyydit mäessä. Kiesus, että se on hyvä hevonen:)

Ivan lähtee alkuviikosta. Ikävää jo pukkaa pintaan....Niisk.

Ja Titane Nordique juoksee keskiviikkona. Onnea matkaan!!! Muistakaahan veikata. On senverran hyvä polle, että voi pärjätäkkin.

Mie valun ajelemaan Harmielin, adjöö....