9.00 ensi ma on hammaslääkäri Harmin Harashoolla ja Harmin Garmiwalla. Maanantaina on myös ilmo pvä Joensuuhun jonne lähtee Midas.

(hehehehhe)

(hahhahah)

Markku nukkuu. Viheltää unissaan.

(hähähähähä)

(ulvon naurusta)

 

Ivan läx eilen. Kyllähän se itkuksi meni. Itku pitkästä ilosta. Vai miten se nyt menee.... Ekku on oikeassa, hintoja pitäis hinata reilusti ylöspäin:) Ivanillekkin oli ostaja joka soitti useampaan kertaan ja ei uskonut millään että se on myyty. 

Ivan ja Igor juoksevat Forssassa nuortensarjassa. Aika outo sarjamääritelmä oli siinä. Jospa ne nyt jaksais kipittää:)

Ja puhelin pärisee lakkaamatta. Puuskahdin jo männätaannoin, että sihteeri me tarvittasiin, kun ei hetken rauhaa. Uskomattoman paljon aikaa vie tuo suhdetoiminta. Tosin kyselyitä tulee joissa on vaateita-tahdon kimon tamman joka saa maksaa enintään 500e. Johon minä vastaan, että käsirahana ok.... 500e on tässä hommassa niin pieni raha, että sillä voi pyyhkäistä per....heen pienimpien neniä.  Jos kimon tamman jostain saa, niin sitä ei kannata myydä oikeastaan mistään hinnasta....

Harmiel Tinker lenkille lähdössä. Iloisena vielä kuski ja hevonen. Takaisin tulivat molemmat hikisinä ja vihaisina. Markun suusta tuli PIIPPIIPPIIPPIIP. Ihan painokelvotonta tekstiä-ja yksikään sana ei ollut kirosana. Chiquita äidin geenit jylläävät tämänkin herran päänupissa.