Yövalvominen. Ainakin varsomisten osalta. Jimsalabim Harmi syntyi eilen illalla. Mammana Just Lucky D. Ja niinkuin nimestä voikin pätellä - poika tuli. Pikkukaveri ei millään tajunnut miten imetään "nipasta". Puolitoista tuntia hurahti ihan siivillä, kun yritimme yhteisvoimin saada mammanmaitoa. Imihän se terhakasti, mutta se nippa ei tarttunut suuhun. Loppujen lopuksi lypsin ja juotin pullosta. Markku piti ukkelia pystyssä ja minä huijasin tuttia tissin välistä antaa-että jos sittenkin kuitenkin ehkä orhi tajuaisi mistä se maito valuu. Ei tajunnut, mutta sen tuttipullo maidon se imi. Juotin vielä 21.00 ja Markku hoiti seuraavan hukin. Ja puoliunesta kuulin läpi, että herra taikuri-Jim on oppinut nisälle. 03.00 kävin tarkistamassa tilanteen ja kyllä-sinne se maito meni, varsan masukkaan. Ei huonommin mennyt äititamman tyttärelläkään. Oli nimittäin raveissa 2. Victoria Dee nimittäin. Pussissa oli pitkään ja sieltä se jotenkin ujutti itsensä ulos. Tiedä häntä vaikka olisi voittanut jos ei olisi ollut toisten välissä. Korkealla on meikäläisen odotukset tämän tamman varsojen suhteen:)

 

Irina on ollut myös kympin tamma. Eilen ratsastin niin, että Markku ei enää vahtinut meitä vaan paineli rälläköimään ja hitsailemaan traktoria.

Irina toimii nätisti. Ihan hiiren ohjastusliikkeillä uskoo. Melkein ajatuksen voimalla. Käsittämättömän herkät suupielet. Ja nyt sille maistuukin työnteko, kun molemmilla on kivaa.

Harmidas Tinker ja Lapstogo Tinker ilmoitettiin Kuopioon, onkos ne nyt sunnuntaina ne ravit....?.... Kilpailusuunnitelmissa on 12.6 Kajaanissa nuorten sarja Midakselle-2400e ykköspalkinto. Vieremällä olisi sitten 19.6 autolähtö.

Kuvien tallentaminen näköjän tökkii, joten jätetään toiseen kertaan....