Tietsikka jyssähti, niin en ole päässyt kirjoittelemaan. Äidin koneella nytkin napsuttelen. Markku lähti katselemaan koneita kauppaan-jospa sieltä joku läppäri mukaan lähtisi......

 

Paljon on tapahtunut. Esim. heinäkuorma meni pöpelikköön viimeisessä ylämäessä. Ensin tietysti oli tr. hajonnut kylillä. (Meikäläisellä kun on pienet ennustajan lahjat, niin aamusta lähtien hermoilin, että kohta sattuu jotakin ja eikös vain sattunutkin....) Pimeässä oli aika ankeat tunnelmat kun mietti, että jos tulee autoja juuri silloin kun Markku on poikittain tiellä purkamassa lastia. Meikäläinen oli taskulampun ja varoituskolmion kanssa kyllä tienvarressa huitomassa. Naapuri kävi kiskaisemassa omalla traktorillaan peräkärryn irti ojasta. No hengissä selvittiin.

1,5 vuotiaat on treenissä. Hyvinhän ne jo kipittää. Rähisevä ranskalainen on kuulemma tammoista lahjakkain ravaamaan tällä hetkellä. Ei se ole enää yhtään ilkeillyt. Kuulemma saan minä sen kohta ajettavakseni.

Kassu ja Ihku ovat Kuopiossa startilla 31 pvä. Molemmat saivat paskat lähtönrot. Että höh. Myös Titane Nordique ja Harmidas Tinker tulevat sinne.

Harmiel voitaisiin ilmoittaa Ouluun 27 pvä. Hyvin ravaa ja kunto kohdillaan.

Monterone Narva juoksee 30.12. Se on mukavasti pärjännyt. Kakkosena viimeksikin.

Jimsalabim Harmi juoksee 28 pvä kokeen:):) Pidämme peukaloita!!!

Cayenne Harmi on varattu-

ostotarkastus tehdään joulunjälkeen ja jos kaikki ok, niin käsittääkseni kaupat tulossa. Tiimiläisille tiedoksi, että hinta on se mistä oli puhetta.

Hyvää joulua kaikille!!!! Syökää kuin pikku possut!

Super Harmin juoksu Oulussa( hevoshaku kohtaan kirjoittakaa Super Harmi ja klikatkaa Oulun starttia, ensimmäinen lähtö,suoraan ei jostain syystä antanut linkittää....):

tototv.icareus.com/web/guest/archive

Aika harvinaista varmaan nykyisin, että kaksi kimoa juoksee samassa lähdössä. Super Harmi on kakkosena vielä viimeiselle loppusuoralle lähdettäessä, vaan sitten ottaa pirkules laukat!