Auto on iso... 6:lle penkit. Nukkumahytti.

Auto on hyvässä kunnossa, hieno!

Pelottava.

Pelottava....

Pelottava....................

Mie saan jonkun komplexin siitä ihan varmasti. En uskalla viedä hevosia autoon ja miten hinaan ne sieltä alas... Nyt on kuulkaas pelkokerrointa kerrakseen. Glumbs... Ihan aikuisten oikeesti se on kuin valtamerilaiva.

 

Eilen on ollut Custom Cupin viimeinen karsinta kilpailu. Taidan valua Fintoton puolelle katsomaan kisaa.

tototv.icareus.com/web/guest

 Tässä Juoksunselostus Porin osakilpailuista jossa Kassukin oli mukana:

Custom Cup -karsinta Ryhmäajo 3-v. lv 2100 m enint. 1 500 €

WALTHER'S TRUCK: Johtopaikan pitäminen ratkesi Chic Duon laukkaan lähtösuoralla. Sen jälkeen Walther's Truckilla ei ollut minkäänlaisia ongelmia, vaan ori dominoi lähtöä oikein varmoin ottein. Vain yksi kanssakilpailija pysyi tuntumassa. CASANOVA HARMI: Nousi 2. sisältä 2. radalle ilman selkää 700 jäljellä. Ei uhannut voittajaa, mutta oli hyvä kakkonen kaukana muiden edellä. ILO: Vaikutti olevan jo hyvissä ajoin vaikeuksissa 2. ulkona. Ei kuitenkaan koskaan heittänyt pyyhettä kehään ja punnersi lopussa totoon. Hävisi kuitenkin kärkikaksikolle rutkasti. FEELING FOREVER: Jäi ensimmäisellä puolikkaalla 2. radalle ilman selkää. Näytti väsyvän 800 jäljellä, mutta sitkisteli kuitenkin kelvollisesti. SWEET MAMA BLUE: Pääsi takarivistä sujuvasti 3. sisälle. Vielä loppukaarteessa kolmas sija näytti täysin varmalta, mutta putosikin kalkkiviivoilla viidenneksi. MISUNDERSTOOD ROK: Matkasi 4. ulkona kaukana kärjestä. Kipusi vaikeista asemista hyväksyttävästi. Olisi juoksun luontuessa ollut kiinni kolmosrahoissa. VICTOR NEO: Ei vain riittänyt 3. ulkoa. Piti kyllä vauhtinsa. COUNTERBLOW: Ei vain riittänyt 4. sisältä. Piti kyllä vauhtinsa. CHIC DUO: Laukkasi lähtösuoralla pahoin havitellessaan tiukasti johtopaikalle ja putosi hännille, mistä ei enää kyennyt parantamaan. XTREME KEMP: Juuttui kiertämään kolmatta rataa. Laukkasi viimeisellä takasuoralla taustalle vajonneena. SOPHISTICATE SOUND: Hylättiin ensimmäisessä kaarteessa 2. radalta ilman selkää.

18,0/Walther's Truck – 19,0/sama – 16,5/sama – 14,5

Ensiviikon hommia:

Tilaa ultraaja ja varsojen rokotukset kuntoon

Soita verotoimistoon (että mä en kestä koko firmaa:)

 

PS: Minulle aina joskus tulee välähdyksiä toisten ihmisten tulevasta elämästä. Varsinkin kaverini kohdalla. Kaksoset ennustin syntyvän jne... Nyt lupailin kummipojalle sotaherran paikkaa. Rehellisesti sanottuna ihan epäilin omia sanojani. Vaan mitäs poika nyt tekee... Kipuaa sotavoimien portaita reippain ottein:) Onnea!