Ravit meni kutaskuinkin taas kerran ihan metsään. Varsa kuulemma vänkesi voltissa. Pitää katsella videokirjastosta paremmin. Laukkahan siitä tuli jo heti alkajaisiksi. Ja 50e sakkoa. "Vastusti" kovasti jo ennen lähtöä-maailma meinaan:) Kaikki mitä pystyi menemään persielleen niin meni.  Ei auta jäädä itkeskelemään, seuraavat ravit on ensi pe. Jospa se osaisi lähteä paremmin auton perään. Tuommoinen kuumakalle voisi olla ehkä parempi auton takaa.... Pääsee heti sykäsemään vauhtiin, eikä tarvitse pyöriä ympyrää.

1245039926_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Midas Kajaanissa

Tammat pääsi eilen uuteen apilapeltoon. Otin sieltä muutaman kuvankin. Pitää siirrellä niitä sitten tännekkin paremmalla ajalla. Ne ovat syöneet niin paljon tuoretta, että navat paukkuu.

Meikä äskön hurruutteli mönkijällä. Lieneekö polttoaine loppunut, jätti minut matkan varteen. Mistähän pöntöstä siihen saa kaataa uutta menovettä? Kuka tietää? Piti siirtyä kottikärryillä työntämään tuoretta. Kuntojumppaa olikin, kun kottareissa oli tyhjähkö rengas:)

Tällä viikolla toivottavasti tulee eläinlääkäri tutkimaan tammat, että ovatko kantavia. Huomenna on klinikka Lapstogo Tinkerillä ja hampilääkäri Irinalla. Tämmöisillä duuneilla lähdetään tulevaan viikkoon.

Kysymys Irinan kotijoukoille: Joko luulette, että pärjäisitte Irinan kanssa vai vieläkö on ensi kuun? Kärryjen eteen pääsenee hampilääkärin jälkeen jos kaikki on ok.