kahteen viikkoon olen muistaakseni syönyt 1 lämpimän aterian. Tai 2. Mutta jugurtti leipä linjalla on tullut oltua muuten. Näin se aika hurahtaa. Pitäisköhän viitsiä vaivautua kaapille paistamaan joku vihanneskananmunapaistos.... Meillä on siis todella huono sisäkkö. Ruoka ei ole pöydässä kun illalla hiipii sisälle tallista. Vaatteita ei ole pesty.... Ja samat paskaiset astiat töröttää pöydän nurkalla. Taitaa saada potkut tästä diilistä tämä virtuaalisisäkkö... :)

Eläinlääkäri tulee torstaina ruuttaamaan rokotteet kilpureihin. Samalla voisi näyttää Justuksen hampaita. Suusta puuttuu hammas. Sillä on aina ollut ongelmia mahan kanssa, varmaan purukalustolla on oma osuutensa asiaan.Hampaat on vähän sellaiset vinksinvonksin malliset. Meidän paras siitostamma. Ja jos hevosella ei ole hampaita, ei se kauan hengissä pysy.... Siinäpä yksi murehdittava asia lisää...

Minulla olisi "juoru". En voi sitä täällä julkisesti kirjoittaa... Pitäisiköhän vääntää sähkiksen kautta Tiimiläisille viestiä:) Katsotaan jaksanko rueta juoruakkailemaan...

Sainpas pienellä "väännöllä" Ineksen kuvan esiin. Tamma komentaa minua topakasti. Jalalla huitoo ilmaa joka tarkoittaa, että portti auki ja tallille vähän äkkiä. Varsa on kadoksissa. Tissejä jurmuuttaa.... Garmon hökeltää ihan muuten vain.

Kaisa oli keksinyt yhden nimen lisää syntyville varsoille. Kaikki muutkin keksimään-

Nimessä pitää olla HARMI sana ja kirjaimia välimerkkeineen saa olla korkeintaan 16 kappaletta. Esimerkkinä minun lempparinimet Super Harmi ja Hirmu Harmi. Harmi sanan voi ujuttaa myös nimen sisään, esimerkkinä vaikka Harmidas Tinker ja Harmigor.