Oulun raveissa hehkutti kuuluttaja nro 12 päivän pankiksi kun se meni lämmittelemään radalle. Näin lämmityksen koska Markku lämmitti Midaksen sen perässä. Päivän pankki vemppasi minusta kummasti. Heppa lämmitettiin kaksi kertaa. Kilpailusuunnan ravi oli rumaa. Kun Markku tuli pois radalta kuiskuttelin, että tuo takulla laukkaa.

Niinhän se teki. Jäi kiihdytys vaiheessa jälkeen oikein kunnolla. Midas oli siinä vaiheessa ok asemissa, kakkosena. Nro 12 kiihdytti kymppiä muut kiinni ja kaasu pohjassa simitti kaikkien ohi ja jäi roikkumaan Midaksen eteen pääsemättä johtavasta ohi. SIINÄ JOS OLISI TULLUT TOISENLAINEN RATKAISU, niin Midaksen ja Markun kohtalo olisi ollut erilainen. Mutta tämä päivän pankki ei päässyt keulaan. Sammui loppusuoralla Midaksen eteen ja muut kaahotti ohi. Siinä Markku teki emävirheen mielestäni, että jäi odottelemaan tämän PÄIVÄN PANKIN spurttia jota ei koskaan tullut. Muut ei jääneet, lähtivät ohi. Lopulta Midas ja Markku kiersivät päivän pankin, mutta siinä vaiheessa peli oli jo pelattu ja Midaksella ei ollut enää mitään mahiksia muiden ohi pääsemiseen. Jäi paskat fiilikset:) Hevosella olisi ollut voimia tulla lopussa.

No perjantaina kokeillaan Kuopiossa uudestaan.

Eilen alkoi ykkösten koulutus kärryjen eteen. Kohta ne pääsee kiskomaan pihalle IHAN livenä niitä:)

Midas Oulussa. Nyt olisi päällä siskotytyön voittama loimi:) Ja taas saatiin surkein katos mitä vain mahdollista saada. Pitkänmatkalaisia ja eivät antaneet karsinallista katosta. Pöh.

kiirepakolainen.vuodatus.net/

Moimoi kiirepakolaiselle:) Katsoin blogiasi. Räkätin vedet silmissä korttia jossa oli noita- karkki vai kepponen ja alalaidassa tipu sanoo, että ja jyviä! Se ja jyviä räväytti vedet silmiin, hehehehhehehe.... Hohhoh... Jos liikaa nauraa menee voimat!