1451466.jpg

Kuvassa Harmin Garmiwan isä Kaniuk. Kuuluisaa Kovboj-Pion linjaa. Kovboj on käsittääkseni tämän aikakauden nopein orlov ori, sekä kaikki hyvin juosseet varsat ovat Kovbojsta. Pion on taas oman aikansa tähti ja siitosori. Joten meidän Harmin Garmiwa on orlov sukujen mittapuussa huippuluokkaa!!!

Pion yhdistyy myös Garmonin puolelta Harmin Garmiwaan, joten jospa pojalla olisi juoksupäätä.Oripoika on ainakin peloton jos ei mitään muuta-ei ole tullut sellaista hevosta vastaan jolle se olisi "alistunut", ei edes aikuisille oreille joita se on ohi kulkiessaan käytävällä haistellut. Siitä voisi veikata, että luonnetta tulee olemaan herralla tässä tulevaisuudessa...............................

Tässä on varmaan ollut joku "johdatus" kun Markku tamman meille valitsi sieltä huutokaupasta, koska eihän Garmon ollut edes kaupattavana, Markku oli pyytänyt nähdä muitakin hevosia kuin huutokaupassa olleet pollet. Eikä me silloin tietty miten hyvällä orilla se oli astutettu. Jälkeenpäin on tullut tutkittua käännösohjelmien kautta. On muuten aikamoista puuhaa edes löytää linkkejä Venäjälle-ei ihan hallussa tuo Venäläinen aakkostus.

Tänä vuonna Garmon olisi tarkoitus astuttaa Goodbye Charliella, ensimmäinen yritys tyrehtyi Garmonin sanoessa, että minähän en Ranskalaisista tykkee.

Mamma tamma on nyt astutettu-vaikka ensin kyllä oli puhetta että ei enää koskaan... Mutta tamma on vielä niin pirtsakka ja sai vuoden loman tässä aiemmin, joten astutettiin se nyt kuitenkin. Mamman olisi tarkoitus muuttaa Kaisan hoiviin jos Lasne et Kaisna saavat rakennettua tallin tänä vuonna.

Ranskanpulla astutetaan Romeo Narvalla ja sen jälkeen tamma lähtee liisinkiin.