Lapstogo Tinker juoksi kuin luotijuna! Vähän huippu tamma. Juoksua katsellessa nojasin radan kaiteeseen. Sydämeni hakkasi niin lujaa, että mietin kuuluuko se vieressä olevien ihmisten korviin. Hevosilta joskus kuulee sydämen äänet kun ne oikein pahasti säikähtävät. Uskomatonta miten näiden vuosien jälkeen vieläkin voi jännittää nuin kamalasti. Heikomalla sydämellä varmaan saisi kohtauksen :)

Tamma tuli kakkoseksi ja kuittasi 1200e!!! Hyvä tyttö!!!!! Se voitto puuttuu vielä-mutta eiköhän sekin tämän kesän aikana tule.

Markun ajotakin taskuun sujautin sen onnenhampaan, heheh... Tiedä vaikka se vähän antoi voimia spurtata eteenpäin.

Varmaan tänään juoksun näkee www.fintoto.fi sivuilta. Mene videokirjastoon Joensuu 1.5 lähtö 5. Tamman numero on 13, eli lähtee ihan sieltä takaa taas kerran.

1517589.jpg

LGT odottamassa kopissa startille lähtöä. Alla on Joensuun antamat vihjeet eiliseksi:

5.lähtö:

A) 10-8-1-13 B) 11-9-7-2-3-4 C) 6-5-12


Tammasarja on oikein tasainen. 10 VANILLA NEWPORT hyökkäsi viimeksi 2. ulkoa 900 ennen maalia kolmannelle, jatkoi 500 jäljellä johtavan rinnalle ja taisteli hyvin kolmanneksi. Hyvällä selkäreissulla Vanilla Newport kirii korkealle tälläkin kertaa. Kauden avausvoitto roikkuu ilmassa, ja saattaa tulla jo tässä. 8 PATRICIA ROXX otti maalis-huhtikuun vaihteen voittonsa 2. ulkoa hyvien esitysten päätteeksi. Viimeksi Kuopiossa tamma oli kaukana parhaastaan ja pysytteli takajoukoissa koko taipaleen ajan. Tamma osaa ailahtelun jalon taidon, ja silloin kun se haluaa olla oikein vaisu, se sitä myös totisesti on. Kuitenkin tamma saattaa nopeastikin palata tasolleen, eikä sitä viime kerran flopin perusteella vielä missään nimessä kannata peleistä unohtaa. 1 ROWHILL'S QUEEN otti viime vuoden toisen voittonsa hienolla kirillä 4. ulkoa. Muuten tamma sotki starttejaan paljon laukkoihin, ja tämän kauden avausta odotellaankin suurella mielenkiinnolla. Koelähdössä Rowhill's Queen tuli keulapaikalta päätöskierroksen 18-vauhtia ja näytti aivan hyvältä. Startin onnistuessa tamma pystynee tässäkin pitämään johtopaikan hallussaan. Siitä koko matkan johtokaan ei hätkähdyttäisi. 13 LAPSTOGO TINKER nousi viimeksi 5. sisältä 1000 jäljellä 5. ulos ja kiri lopussa vahvasti neljänneksi. Tamma on kvyykäs menijä näihin lähtöihin, ja jos vain ajolinjat onnistuvat, pystyy se kamppailemaan kärkisijoista tälläkin kertaa. Viime kaudella Lapstogo Tinker pilasi paljon laukkoihin, mutta tänä vuonna se tuntuisi varmistuneenkin kovasti, sillä hypyistä ei viime starteissa ole ollut tietoakaan. 11 SWEET HUSTLE ei viimeksi 5. ulkoa kyennyt parantamaan. Lähtö on sille jälleen kovan sorttinen, ja siksi tamma jätetään tylysti B-ryhmään.


Juoksunkulku:
Rowhill's Queen pitää keulat, vaikka myös Shelby ja Grande Victoria avaavat kovaa. Takaa noustaan ajoissa kolmannelle.


Tero Mäenpää (FROSTY BREEZE):
"Omistaja on ajellut tammalla kotona hiljaisia hiittejä, enkä usko sen olevan vielä ihan vetreimillään. Yleensä tamma on kyllä ollut hyvä heti tauolta, mutta lähtö on nyt kova, ja kyllä rahasijaan pitää näistä asemista olla tyytyväinen."