Mammatamma ei suostu synnyttämään varsaa. Veikkaan että taas on orivarsa tulossa, kun on niin paljon kantanut yli. Ja sehän minulle sopii:)

Pullan perheelle kerron, että nimen näet suoraan Hippoksen sivuilta, sitten kun ne ovat jonkun ehdotuksistasi hyväksyneet. Eivät ilmoittele erikseen jos kaikki muuten on ok. Pitää vain aina rampata katsomassa netistä....

Sattuipas taas mukavasti. Lapstogo Tinker on ravien alussa koelähdössä ja Harmigor on viimeisessä lähdössä. On kupattava koko ravit alusta loppuun... Lauantaina lähdemme Kuopioon hiittaamaan nämä kaverukset...

Iloinen uutinen kaikille Casanova Harmin omistajille: Kassun sisko on aloittanut uransa todella hienosti. Oli toinen voittaen 1200e rahaa. Nyt näkyy Korpi ilmoittaneen kahteen eri lähtöön tamman. Minä odotan Kassulta aika paljon. Sisko tammaa kannattaa seurata, nimihän on Victoria Dee.

Eilen oltiin kimppalenkillä orlovivarsan (2v) ja Harmivanin kanssa. Kaksi autoakin tuli vastaan ja toisella oli kuomullinen peräkärry perässään. Hienosti juoksi Harmin Garmiwa, vaikka vähän jännittikin. Harjoittelimme rinnakkain juoksua ja ohittelimme vuorotellen toisiamme. Välillä ajelin keskellä tietä kirittäen Garmiwaa. Koko ajan piti vilkuilla, ettei tule autoja ja etten olisi jonkun mersun keulakoristeena riehakkaan ajeluni takia. Hyvin mänt molemmat. Ivankin sai uudet kengät, joten juoksu oli "ketterämpää" kuin aiemmalla viikolla. Maanantaina olisi ilmo sinne Vieremän paikallisiin. Minä yritin ehdottaa, että jos Lapstogo kävisi hurvittelemassa ykkösen sieltä itselleen... :) Mitäs mieltä tiimiläiset olisi?

Pitänee tästä valua jakelemaan heiniä eläimille, joten adjöö.