1246897757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meikäläinen eilen lähdössä varsalla ajamaan. Ihastelemme Markun kanssa jätkän kasvuvauhtia. Minä mahdun pennun pään alle suorana seisomaan. Suitsiminen on yhtä helvettiä, kun  ei yllä vaikka kuinka yrittäisi. Kuvassa on siis orlov poika Harmin Garmiwa. Kullannuppu mupero. Äidin oma pieni soma. Huomatkaa-minulla on toppahousut jalassa kun on niin kylmä ja huivi tiukasti päässä, ettei korvat palellu ja irtoa:)

Irina terveisiä:

Sanoi, että ihan helppoa tämä ratsun homma. Ruettaisiinko vaikka golffaaamaan? (Tarkoitti hevospooloa) Markku ehdotti, että jos parin päivän sisään tuikataan kärryt perään, niin olisiko sitten tarpeeksi haasteita elämään? Irina muikisti suutaan ja ei vastannut mitään.

Midas uutisia. Eilen poika näytti närhen munat Markullekkin. Riehui siis ihan sikana. Markku valjasti sitä pihalla ja Midas reuhtoi edes takaisin. Pitivät pienen ähinpuhin painihetken. Midas ei kuulemma enää ikinä tahdo jättää starttia kesken-ettäs tiedämme sen kaikki. Minä kun hain sen tarhasta sisään-piti ottaa risu käteen. Naukui ja olin melko varma, että alkaa kekkuli tuokio. Tyytyi osaansa kun näytin sen pikku kepakon ja käveli kiltisti talliin. Ihan se on mahdoton kakara.

Heiniä ajettu sisään. On ihan työtä ollut riittämiin. Samalla linjalla jatketaan:)