Aamulla kirmasin ajamaan pollen ennenkuin aurinko edes nousi. Ivanilla noin 10 kilometrin kävelylenkin. Ei voi juosta kun maa on niin kovaa:(

Sen jälkeen lähdimme matkaamaan kohti sivistystä. Minä menin moikkaamaan Kaisaa eläinkaupalle ja Markku jatkoi matkaa Kuopioon raviradalle. Hiittasi C:n. Tiimiläisten kannattaa kysellä Markulta itseltään miten meni, niin tulee suoraan kuskin suusta tiedonanto.

Minähän käyn hirmu harvoin liikkeellä kun ei ole aikaa. Silloin tulee kuunneltua asiakkaiden jutustelua ihan erilailla- nytkin kävi naishenkilö joka diggailee meidän liikettä ja ei halua käydä muualla. Mukava kuulla tuollaista palautetta. Kaisa pitää hyvää huolta asiakkaistaan.

Riikkaakin näin jopa sen verran, että kun olimme lähtemässä liikkeenpihalta-Riikka kaasutteli juuri eläinkaupan pihaan. EHKÄPÄ JO ENSI KERRALLA PÄÄSTÄÄN JO JUTTELEMAAN?

Markku nostelee Cayennen jalkoja.

Idalle:

Kyllä sopii, tulkaa vain aamusta, varmasti mukavempi ajellakkin varsan kanssa jos on valoisaa. Eihän sitä koskaan tiedä miten se siellä rupeaa volttia kopissa heittämään.