Voi samperin samperi... (eikun Santeri se kuvassa on)

"Startti" meni sitten ihan viduralleen. Ottaa niin pattiin, että nyt ei kykene edes kommentoimaan. On kyllä varsa äitiinsä tullut. Hitto.

Mitä amerikkalainen tekisi tässä tilanteessa- menisi psykiatrille valittamanaan kalliilla hinnalla elämänsä surkeutta. Mitäs suomalainen tekisi... Joisi perskännit. Pahus, kun on tuo nolla toleranssi ollut päällä jo... Kuinka monta vuotta? Hevosten aikaan ei oikein voi litkitellä. Aamulla on oltava tallissa ja krapulassa se ei kyllä onnistu. Meikäläisestä on tullut vanha.... Minä taidan lähteä luomaan paskaa. Terapeuttista se on sekin....

Muamolle suurkiitokset iltaruuasta. Maukasta oli. Oikeastaan... TODELLA erittäin maukasta. Ja lohtujäätelökakku oli hyvää. Lällänlää siskot, kun asutte niin kaukana, niin minä saan syödä aina kaikki herkkuset.

Luikuri on ollut Alvarolle kateellinen, kun siitä on aina niin ihania rellotuskuvia riikkanen blogissa. Luikku päätti tehdä oman fotosarjan -rellottava Dogo Argentino. Kuvaajan mielestä tässä on hellyyttävyys kaukana. Edelleen näyttää vaanivalta hailta.

Vieremällä on paikallisravit ensi kuun alussa. Ajattelin Harmivanin sinne ilmoittaa. Vähän niinkuin leikin varjolla aloitettaisiin ura. 100e ykköspalkinto ja hurjasti mainetta ja kunniaa voittajalle.... Sopii sinne kuin nyrkki silmään.

Krooh Pyyh

Tänään Luikurille tulee eläinkaupalle lohimakkara tilaus. Naminami.

Pullan mamma kyseli, että montako meillä varsoo.

Chiquita Tinker, Cheyenne Silver, Lusty Miriam, Just Lucky D, kaunis Garmon, Ines Rolls, Liru ei taida ollakkaan kantava....Unohtuikohan joku listasta....

Kyllä minäkin osaan olla yhtä söpöläinen kuin Alvaro. (Huomaa kuinka kulmahampaat vilkkuu...)

Irinan sisko juoksi Kuopiossa koelähdön läpi, onnea! Ja Ukko Narvakin taisi juosta koelähdön läpi... Tulee toisella silmällä seurailtua Vesan kasvatteja.

(Hienoa, puhelin löi linjan kiinni, kiva jos en saa tallennettua tätä juttua, hhhhhhhieeeeno hhhhhomma....) Täytyy rueta ramppaamaan johtoja, jos se taas uudestaan yhdistäisi....

 

Huh, sain linjat taas pelaamaan ja tallensin hirveätä kyytiä jutun.

 

 

Jatketaan juttua paremmalla aikaa...