Sonninhakija tuleekin ensi viikolla, joten tämä päivä on sitten pyhitetty hevosille. Ja ehkä kaupassa käyntikin olisi fiksu idea...

Eilen Harald-sonni sai päitset päähän ja se kävi tallissa. Minä harjasin sen ja Markku talutteli sonnia perässään. Totteli uskomattoman hyvin. Jospa se saadaan kunnialla kyytiin ja sitten se pääsee sonnihommiin Kainuuseen. Mietiskelin minä jo, että montako kuukautta se kävelee takaisin kotiin. Markku vastasi: Eikun montako kuukautta ne kävelee sinne Kainuuseen...(että jos se ei suostu menemään kyytiin...)

Markku kengitteli Oskua eilen illalla. Minä nukuin jo täyttä häkää ennenkuin se palasi sisälle. Tämä pimeys tekee meikäläisen sisäiselle kellolle pahasti kepposia. Mutta kukapa minua kieltää nukkumasta. Hemmetti, pää tyynyyn silloin kun siltä tuntuu, vai mitä?

Lupasin väkertää uuden blogin suurkimppa Casanovaa varten. Olisi kyllä mukavaa jos osaisi tehdä taustat ja ulkoasun siihen vähän hienomman, mutta en osaa. Täytyy pyytää apua muiltakin kimppalaisilta. Tiedä vaikka heistä joku olisi tietsikkaekspertti.

PS: Ullapullalla ei ole koskaan ajettu reellä, joten jos ajat, niin kerohhan minullekkin kuinka hurjat kyydit sait.Ja olisi hauska nähdä sen pikku piipilinnun  kuva!!!

PPS: Oskun äidin kanssa mailailtiin Oskun kotiinpaluusta. Osku on ollutkin meillä hurjan pitkään opissa. Sitten tulee kepposten mentävä aukko meidän talliin :) = eli Oskulla on oriaikoihin ollut paljon pikku jekkuja takataskussaan. Minun aivoissani Oskulla on intiaaninimi: Etsi Osku kuvasta. Nimi tuli siitä, kun Osku orina roikutti "sitä" koko ajan. Ei saanut yhtään kuvaa ilman että se norsunkärsä ei olisi ollut mukana. Poikalauma potretista sen erotti nopeasti juuri siitä:) Ja taisin Oskun äidille joskus mailata kuvia jossa oli otsikkona Etsi Osku kuvasta... Yksi tallipaikka jää sitten tyhjäksi. En osaa sanoa otammeko ketään vuokralaista siihen vai pidämmekö sitä tyhjänä varakarsinana. Jälkimmäinen vaihtoehto houkuttaa, sillä se tuo varsanopetuksiin helpotusta.