Kassu ei meinaa päästä pois muiden takaa ja Markku joutuu tekemään hirveän heijjausliikkeen- sitten pojat laittaa kaasun pohjaan.... Jos----Jos--- Ja jos juoksunkulku olisi ollut hieman toisenlainen, olisi Kassu ollut aikas kärkipäässä. Ouluun hepan kanssa rinta rottingilla. Nyt se on hyvä:):)

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120608/20120608_44_105_h.mp4
Kassu Suonenjoella.
Vielä Vieremällä varikkoalueella kuskit jälkipyykkäsi tätä lähtöä. Kuulemma takavoltti johdettiin niin hitaasti, että hepat jäi etuvolttiin nähden liikaa. Tuomareiden olisi pitänyt uusia lähtö. No, juostu mikä juostu.Kassu kipittää Suonenjoella. Lähdössä ohitukseen.Ja keulaan... Vaan ei tullut kukkia.....

Vieremällä Kassun lämmitys ainoastaan metsäsuoralla. Oli het' parempi ratkaisu. Orhi pysyi vähän rauhallisempana, eikä vauhti kiihtynyt liikaa.Tässä on Tirppa Kuopion harkkareissa. Hyppää laukalle.
Kengittäjä Jaanan raahasin katsomaan juoksua. Kyselin neuvoja. Ei kuulemma tarvitse muuttaa mitään. Jalka lentää kyllä nätisti. Kroppa ei nyt vain ole hallinnassa oikeaan suuntaan juostessa.
Jospa se lekuri osaisi ke neuvoa jotain lisää.Markku teutaroi Tirpan kanssa:)Milkkis ja Mimmuli

Ekulle yritin lähettää kuvat, ei lähtenyt. Laitoinkohan edes oikeaan osoitteeseen.....

KAISA ja RIIKKA:
Turvaliivit tulee pakollisiksi ensi vuoden alusta. Koettakaapa nyt päästä myyntimarkkinoille. Kysykää vaikka W:ltä tarjousta 0-10 liiveistä, 10-20 ja laittakaa kamppanja pystyyn. Saisiko liivit halvemmalla jos useita tilauksia. Meille varatkaa jo yhdet.
Etukäteisvaraamista meinasin-että asiakkaat varaa ja sit te tilaatte.....