Päivän polttavat aiheet ovat olleet (eilen):

Sir Harmista on kesän aikana kehkeytynyt fiksu poika. Ei enää yritä tehdä meistä sylttyä. Oli ihan mukava sen kanssa puuhata, vaikka joskus olen tainnut sanoakkin, että mie en siihen koske.

Tuleeko Kassun 2vee lähtöön tarpeeksi porukkaa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on Kassu ja joku tamma. Tarvittanee 6 pollea  että lähtö juostaan. Tiistaihin klo 9.00 asti ilmoittautumismahdollisuus.

Miksi "Viikreenin Einari" ei pitänytkään Eeroa treenarina. Toinen leipoi Ekosta taiturin ja saap kenkee. Höh. Ja samaisesta HU:sta luettua, että jotakin treenaria on hevonen potkaissut päähän kärryillä ajettaessa. Kiva... Ihme kun on hengissä. Ammatin vaarapuolet osa yksi...

Ypäjän hevoshuutokauppa. Voi piru miten halvalla hevoset myyty. Alle astutus hintojen. Kyllä kasvattajat ottaa takkiin. Jos joku maksaa 7000e astutuksesta ja myy parilla tonnilla, niin pitää olla rikas ja hyvä uskoinen että saa joskus kasvattajapalkkioina edes osan takaisin. Ihan on päälaellaan koko puuha. (Tämä aihe on närppinyt minua jo useita päiviä...)