Taasen mamman koneella.

 

Meille tuli nettitikku. Ja se ei toimi. Kökkö.

Eli ilman netin jännittävää maailmaa ollaan vieläkin. Markku lähti juuri viemään tikkua takaisin liikkeeseen.

Varsat on treenailleet Markun kanssa. Minä en paljon ole sekaantunut siihen puuhaan, koska ne käyvät nyt itsenäisesti lenkillä. Muutama haaverikin on sattunut. Cayenne oli kaatunut säikähdyksestä, kun koira oli juossut ohi ja haukahtanut mennessään. Cayennelta oli pettänyt tasapaino ja se oli kellahtanut nurin. HELPPOA EI OLE HEVOSEN ELÄMÄ!!!!

Sir Harmi veti selälleen heti lähtötohinoissa. Irrotin narut päitsistä ja Markku istui jo valmiina kärryillä. Sir säikähti jotain ja peruutti nopeammin kuin luotijuna-ja muksis selälleen.  Poika kammettiin ylös ja niin ne pienen vehkeitten oikomisen jälkeen lähtivät lenkille.

Charming Tinkerin Derby maksu maksettu, Kassun myös ja kenetkäs minä vielä maksoin..... Cayennen... Sir Harmin maksua ei edes tullut, minne lie matkalla hävinnyt...

Uudet tuulet sarjassa olemme tehneet toiseen pankkiin lainasopparin. Pienemmällä korolla, pienemmillä maksuilla sama lopputulos kuin mitä nyt on paljon isommilla maksuilla. Pankinjohtaja kävi aamulla kylässä ja arvioi paikan. Puolet kalliimmaksi kuin ostohetkellä. Kivat meille:)

Kuvia ois kiva saada jo tänne. Ollaan ostamassa kameraa. Pitäis vain tietää millaisen hommaisi...