Markku on maata puolustamassa. Joutui tai pitäisikö se sanoa pääsi kertausharjoituksiin. Viikonlopun mesoo lentokentällä. Minua huvitti suuresti kirjeet jotka tuli puolustusvoimilta. Niitä tuli nimittäin viikottain. Öhöm... Täytyy sanoa, että jos minä olisin saanut organisoida sen viestityksen, niin olisin runtannut kaikki asiat samaan kirjeeseen... Ehkä siinä on joku miesten logiikka jota minä en ymmärrä :)

Uskomattoman hiljaista täällä :) Ja vähän tylsääkin. Sentään kerran päivässä tottunut ainakin tappelemaan sen kanssa jos ei mitään muuta :) Iltapäivällä varmaan palailee kotiin, mutta painunee paalaamaan olkia, kun Nerkoolla on kuulemma taas puitu viljaa. Mutta ei ole työt loppuneet kesken, koska olen yksin pataroinut täällä. Eipä hirveästi ylimääräistä ole kerennyt tehdä, kun perushommat ovat vieneet kaiken ajan.

Huomenna olisi hevosnäyttelyt Kajaanissa. Tänään pitäisi pestä näyttelysankarit ja kiillottaa suitset. Yritän napsia kuvia herroista kun ne uljaasti hölkkäävät kehässä. 1v oripoika on varmasti kauhuissaan. Ensimmäinen automatka ja heti joutuu muiden töllisteltäväksi. Pitänee kiillottaa myös itsensä. Sauna lämpiämään illalla. Olen toivonut ulkosaunaa, isoa sellaista. Hevosetkin veisin sinne kylpemään.

Huomenna on myös ilmo päivä Kuopioon. Ilmeisesti Harmidas Tinker ilmoitetaan opetuslähtöön ja Harmigor koelähtöön (se pikku pelle :) Tulee taas pirkaleen kiire ravipäivä, kun vaihtelee vehkeitä. Kaisa-onko niistä valjaista kuulunut mitään, alkaisi olla todellinen tarve saada ne!!!

Eilen katsoin ohjelman suurinpiirtein kokonaan-jossa mies sairastui Alzhaimeriin. Hyvä tavaton miten kitumalla kuolee siihen tautiin. 15 vuotta eli taudin puhkeamisesta. Ensin meni puhekyky ja sitä myöten muutkin toiminnat, kunnes oli vaipoissa, syötettävänä ja nosteltavana. Tiedoton tästä maailmasta. MIKSI ihmistä saa kiduttaa sillä lailla elättämällä väkisin? Lopussa mies oli elävä luuranko, koska ravintoa ei saanut nieltyä. Oli tajuttomuuden rajamailla 3 päivää ennenkuin kuolema korjasi. Onko tuollainen arvokas loppu, ei minusta... Jos minä joskus kidun tuolla lailla-tappakaa minut pois!!!!

PS: Tarkistin juuri Hippoksen tietokannasta, että Romeon poika Unforgiven oli juossut kakkoseksi raveissa. Hyvä Romeolaiset!!!!