Ykköset olivat treenissä. Kassu vetäisi het kättelyssä selälleen. Ei aikonut rueta ravihevoseksi. Harkkojen jälkeen jokainen piti kärryjä perässään.

Irinakin oli harkoissa, en kyllä nähnyt sitä, olin syömässä. Kuulemma pari kertaa pompannut pystyyn.

Midas ja orlovipoika kävivät raviradalla. Midaksen juoksu ok. Tasaista ravia nakutti. Orlovipoika juoksi harvinaisen letkeää ravia. Volttauskin onnistui. Peruuttaminen katoksille oli vaikeaa. Siinä ähellettiin kotva jos toinenkin. Kyllä siitä juoksija tulee, lähettäisivät nyt sen passin niin pääsisi näyttämään linnun munaskuukkelit opparissa:) Vielä sen oikeasti pitää harkata. Kuopiosta pitää käydä tsiikaamassa isot mainoskyltit ja traktorit ja hirmuisen iso varikkoalue... Voisi olla sitten Ekun tulon aikoihin aika kypsä siellä käymään. Ekku voisi ajaa Ivania jos uskallat ihan hiittiajon tehdä?:)

Aika synkeen näköinen ilma. Ei auta. Orit kärryjen eteen marsmars.

Mamma: saatan ehkä tulla käymään jos saan auton, kauppareissua ja Makasiinireissua meinasin. Mutta soitellaan...

Huomenna olisi ravit. Igor jos laukkaa, niin minä menen itse lihakuntaan ja teetätän Kirsi-koiranmakkaraa. Nyt nimittäin hoplan pitäisi olla vimosen päälle valmis. Jos laukkaa, niin se ei ole kuin korvienvälistä kii. Ja mie en keeeeestä jos se balettitanssahtelee ihan huvikseen.

Molemmat Tinkeriläiset ovat Suonenjoella. Peräkkäiset lähdöt. Se on pahapaha juttu. Toosi paha- melko varmasti ei ole katoksia, kun se on sellainen peräkylänravirata. Midas kopinperästä-haahaa. Miten tuot toisen pollen viereen? Kärryjen vaihto? Muutama minuutti aikaa. Ei tule onnistumaan sanon mä.

 

1246897225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä kävin raviradalla. Kyl olt haaskoo.