Eilen oli kohtuu reipas työpäivä, kun oman duunin päälle kävin auttamassa liikkeen avaamisessa. Kaisa ei voi kumartua eikä nostaa. Eli jos Kaisa tarvitsi muovipussin asiakkaalle minä kävin sen nostamassa pakasta. Hoidin tietenkin myös kaikki hyllyistä tavaroiden nostelut. Oli varmaan aika rankka kokemus Kaisalle, kun eihän se raukka ole noin montaa tuntia pystyasennossa ollut. Jotenkin sen illalla sain kammettua autoon ja Lasse raahasi kotipihallaan sen talon sisään.

Harmigorin koelähtö meni taas penkin alle. En oikein tiedä miten ne valitsee paikat koelähtöihin, mutta naisenlogiikalla sen hitaimpana olisi pitänyt lähteä takavoltista, eikä muitten keskellä. Se oli ainut 2v hevonen. Se avasi seitsemäntoista pintaan niinkuin ne kaikki muutkin. On varmaan pojalla huuli mutrussa ollut, kun on pistellyt kaviota toisen eteen. Laukkahan tuollaisesta ilottelusta tulee... Markku ei näyttänyt pettyneeltä, vaan puhisi innokkaana, ettei ole koskaan noin nopealla varsalla ajanut. Lohtu kai se sekin on...

Tänään on ravit Kajaanissa Lapstogolla. Sitä ennen pitäisi ajaa liuta hevosia ja ehkä käydä Nerkoolla hiitillä.... Eli hevostelua riittää aamusta iltaan.