Siirtelen tässä kuvia teidän iloksi. Päivät menee ihmetellessä-että mihin ne päivät menee. Ruokkimista ja siivoamista. Opettamista ja ajamista. Ja huiskis. On ilta ja pitää laittaa seuraavan aamun heinät valmiiksi ja nukkumaan. Se on sitä turvallista arkea. 5h unta. (Uskokaa todellakin, että nukkuisin enemmän, mutta Nisse tahtoo yleensä aina ulos. Eilen yöllä 2 aikaan.... Huokaus. ... Ei se mitään.... Kun minä olen vanha, toivottavasti joku juoksuttaa minuakin yöllä pissillä jos siltä tuntuu.......)

Gomian turkki:) Irtoaa päällyskarva kuin poroilla... Olette varmaan nähneet kuvia joissa turkki on kerralla irtoamassa? Tällä herralla on varmaan joku Siperian hirvi suvussa:) Alta paljastuu harmaa turkki. Kuva surkea, tallissa hämärää.

Kun pikku herraa harjaa tulee kilo irtokarvaa lattialla. Pullatiimille: paperit tuli tänään. Gomia-hirvi on sitten virallisesti teikäläisen:)

Meemu oli kirjoittanut omassa blogissaan, että kädet kuivaa. Kohtalotoveri. Minulla on niin halki, että ulisen kun haavat osuvat johonkin. Nyt on sitten jalkapohjatkin ripsraps halki. Jokailtainen duuni on voidella kilolla rasvaa joka paikka. Eikä auta mitään. Markunkin kädet on samanlaiset. Ei auta paljon pidellä toisiaan händyistä kii tai jäädään kuin tarranauhat nalkkiin, hehhehhh hii..

Vuosisadan keksintö. No tämän vuoden keksintö ainakin. Pihaton vieressä on heinälato. Jossa juuri tämä kuva on otettu. Pihaton ja heinäladon välistä otettiin seinä pois ja laitettiin siitä maailman isoin ruokintahäkki. Tiputtelen ylhäältä aina aamuisin lisää sapuskaa(tai tipahtelen sieltä itse rähmälleni) ja voilaa hepat on tyytyväisiä. Minun ei tarvitse vaivata Markkua traktorihommiin. Heinää ei polkeennu hukkaan. Ison seinän alalle mahtuu syömään mukavasti rinnakkain. Kaikki olemme hirmu tyytyväisiä:) Kuvassa Chiquita ja lauma lapsia.

Sir Harmin veli oli eilen juossut opetuslähdön. Onnewa!

Huomenna on ilmo päivä Joensuuhun. C autolähtöön, pisteet riittänee. Midas nuortensarjaan. Pisteet ei riitä jos paljon halukkaita mukaan. Jos karsitaan varasijalle laitetaan Igor-joka karsitaan kuitenkin ja sitten on vielä Ivan varasijanvarasijalla:):)