Huonolta paikalta lähti, mutta pojat handlasi tilanteen tosi hyvin ja rynnistivät toisena maaliin. Voimaa jäi vielä varastoon, sillä pesupaikalla Midas sai hirveän raivarin. Meinasi Hartikaisen tyttö jäädä alakynteen. Ihan total repesi nahkoistaan, kun tajusi, että pelkkä pesu olisi tarjolla, eikä enää juosta eikä kirmailla.

Aamulla ori oli hyväntuulinen ja leikkisä. Jalat kylmät ja kuivat. Markku netti-ilmosi Midaksen Ouluun. Ravit taitaa olla ensi ma?

C jäi pois koelähdöstä koska sillä on vielä tarhassa poljettu haava pikkuisen kipeä. Menneneekö sitten Midaksen kanssa Ouluun, en tiedä... Huomiseen asti aikaa miettiä.

Midas äitinsä voittoloimi päällään odottaa startin alkamista.

Muutama päivä on jäänyt väliä, ettei ole tullut kirjoiteltua. On ollut vähän kiire ja olen ollut aika vihainen. Syy on ollut osittain tässä:

Harmivanin kaupat purettiin. Ei ihan tullut samassa kunnossa takaisin kun lähti. Kaikki jalat veriruvella. Oikea takajalka siinä kunnossa, että roikottaa sitä. Tulikuuma ja tosi turvoksissa. Vuohiskuoppa täysin  rupiverimössöä. En myöskään ole ennen nähnyt että ruvet pääsevät kintereisiin asti. Kiesus. Kylmäsin ensimmäiset päivät 3 x lumella jalkaa. Ihan kuin olisi kiukaalle lumet heittänyt. (Hyväjalkaisella hevosella lumet ei edes sula kun ne siihen laittaa) Seisotin sitä myös muniansa myöten hangessa, sellaisessa tarhassa missä ei ketään ole ollut lunta polkemassa. Kuumetta ei onneksi ollut noussut. Koira huomasi heti että jalka on kipeä. Yritti päästä hoitamaan. Jalka haisi mädäntyneelle lihalle. Etuset kengitetty väärin, sen takia hakannut takaseen valtavan reiän. Se oli alkanut mätänemään. Kulkee ihan vinossa. Lähti meiltä kilpakuntoisena, tuli takaisin raatona. Muutenkin on ollut monta vastusta näille viikoille, joten tämä veti kyllä meikän aika apeaksi. Että annanko tunnin turpaan vai vartin harpilla naamaan?(Eilen kuulin tälläisen lauselman..)

Kipeä Iivan parka.

Ollaan ajettu kakkosia. Markku on Harmielista ollut tosi ylpeä. Minä taas omista ajokeistani. Kaikki menneet roimasti eteenpäin kehityksessä. Ykköset myös on olleet mukana harkoissa. Joten sen takia päivät on olleet pitkiä!!!!