Kun nyt on taas pakkaset kiristyneet, niin aikaa on jäänyt nuorimmaisten opetukseen. Hyvin ovat luonteiltaan erilaisia. Sir Harmilla palvelualttius tasan 0. Vihainen teinivarsa. Kävi valjaat päällä makuullaankin, mutta pomppasi pian takaisin pystyyn. Luulen, että se ei yhtään katuisi jos se saisi vedettyä meitä kaviolla niin että paukkuu.... Se on niitä kapinallisia nuoria. Chiquitan varsa on ihan ok, mutta sitä aina huolestuttaa. Käytännössä jatkuvasti:)  Jimppa ja Foxtrot toimii ihan niinkuin pitääkin. Chayennen varsa veti samantien selälleen-ihan kuin veljensä Hirmu Harmi aikoinaan. Ylös ei noussut ennenkuin kaikki valjaat oli pois purettu. Siitä se sitten kömpi mahalleen ja poimi maahan tippuneita heiniä itseensä niin maan perhanan tyytyväisenä.

Tammat päiväpöperöillä. BWT taitaa olla etualalla. Flippiina ja Otava seuraavina.

 

Tänään olisi viimeistelypäivä sunnuntain raveihin. Yli 20 astetta pakkasta. En tiedä miten saadaan ajettua. Ja onko sunnuntaina ollenkaan raveja? Säätiedotuksen mukaan pakkasta saattaa olla lähemmäs 25 astetta.... Harmittaa jos ei pääse raveihin, on niin nappilähtö meidän pojille.

Eilen oli ohjelma sieltä uudesta tallista 45minuutissa. En kyllä katsonut kuin viimeiset minuutit. Outo juttu on se, että näillä kyseisillä henkilöillä on ihka uusi talli ja sitten jättivät eläimet hoitamatta. En voi tajuta. Pahassa kunnossa oli polle. Hyvä että pääsi sieltä pois. Muistakaahan kuulkaas kaverit antaa apetta eläimille nenäneteen!!!  HUOKAUS! Paha on maailma...

Iigorpiikorpikkarainen toppaloimet selässä nautiskelemassa pakkaspäivästä. Uusi omistajaehdokas on soittanut päivittäin ja kysellyt milloinkas se Igor oikein tulee uuteen kotiin:)