että meidän Charlien siskon varsa on juossut 3 ykköstä peräputkeen joissakin suurkilpailuissa. Varsan nimi on Seducteur Merite.  Ja netissä mainittiin, että Charlien suku on melkein kuninkaallista: ) Jospa herra suurherra Charlie astuisi meille tähtijuoksijoita. Jutussa oli myös, että vain 3% ylittää 200.000e rajan Ranskassa. Charlie ja Hot Fivehän ovat tehneet tiliä yli 300.000e. He ovat siis täyssisaruksia. Sinne se kuninkaallinen jäi talliin puremaan heinää....

Harmidas Tinker juoksee ensi tiistaina Kuopiossa rutiinissa. Igor karsittiin. On teillä kuulkaas kova varsa. Eilen käytiin pätkä päräyttämässä ja sehän häipyi kuin pieru saharaan.

Markku kertoi, että Ekku on ollut rekiajelullaNauru.

Aasinsiltana meikäläisen talidomipukeutumiseen. Ensin on välipöksyt ja t-paita. Verkkarit ja pitkähihainen. Toppahousut ja kahdet toppa tai villaliivit. Tikkitakki ja vihreä paksu talvitakki. Karvahattu jonka alla on vielä jotain, vaikka huivi. 3-4 tavalliset sukat, muutamat kappaleet villasukkia. Adidas talvilenkkarit jotka ovat miesten kokoa. Sitten ollaankin talidomi vaatetuksessa. (Eli vaatteita on niin paljon, että raajoja ei erota.) Kauluri on loppuunkäytetty, joten jos mamma jaksat taas neuloa, niin pitkä ja kapea putki olisi tarpeen. Käsiin ei pysty laittamaan hirmukerroksia, pakko saada hyvä ote ohjista. Sormet onkin sitten ainoat osat jotka jäätyvät. Eilenkin kun Igor painoi koko reissun ohjille, kotipihassa tuntui siltä kun vasaralla olisi rätkitty sormille. Kipu oli ihan samaa luokkaa.

Pitänee tästä valua lämmittämään uusi satsi maitoa Irjalle ja Siirille.