Pohdittiin sitä eilen. Olisiko teillä faktatietoa? :) Jeesusta en sitten hyväksy, vähän tuoreempaa julkkista kehiin kiitos.

Kääk! Blogin asetukset ovat jotenkin muuttuneet. Mistä tänne nyt liitetään kuvia? Help siskot!!!

Eilinen eu- tarkastus meni tyylipuhtaasti läpi. Ei yhtään huomauttamista. Kaikki oli tukikelpoisia eläimiä. Nyt sitten vain odottelemme kun rahat kilahtavat tilille:):)

Markku päätti että C ilmoitetaan ensi torstainako se nyt oli- Vieremälle. Ivan kaveriksi. Midas aloitti eilen taas lenkit. Että sekin sitten on kohta mukana geimeissä. Ja miksipä ei Igorkin.... C on notkea kuin gaselli kun sillä ratsastaa. Olemme opetelleet kaikkea kivaa uutta. Eihän se tietenkään niitä tyylipuhtaasti osaa, mutta se yrittää. Se on tärkeintä. Ja taipuu. Ratsuraippa pitäisi ostaa. Kaisa voisit miulle sieltä katsella sellaisen kivan ruoskan.... Ja ei edelleenkään lyömistä varten:) Vaan perän taivuttamista.

Igor on aloittanut eläinlääkärin ohjeiden mukaan cee vitamiini kuurin. Se inhoaa sitä. Maistuu ihan kirpeitten karkkien pintahileille. Että en yhtään ihmettele... Syy miksi saa kuuria on se, kun se kuseksii ihan ihme aikoina ja ihme paikoissa. C-vitamiini kuulemma voisi auttaa. Ja jos ei auta, niin sitten mennään tutkimaan röörit. (Ja siitähän se sitten varmaankin tykkää!!!)

Nöpöstä vielä sellainen juttu, että eilen olin heinäkuormaa kuljettamassa mönkijällä, kun Markku ja Nöpö olivat lähdössä lenkille. Ei pelännyt. Oppii varmaan nopeasti liikkumaan ajoneuvojen seassa, luulen...