Markku toi tullessansa lehtileikkeen jossa kerrotaan, että Hevosseuran kokous on ollut ja se on palkinnut hevosia. Isolde Narva on ollut menestyksekkäin, hyvä Vesa!!!

Sh:a on Jaana Jääskeläisen (meidän porukat tietää jos sanon että Huttus Jaana) heppa ollut nopein.

Ja sitten lukee, että

Viisi lv- ravuria palkittiin uusina luokkajuoksijoina. Niistä KOLME omistavat Markku Miettinen ja Kirsi Hartikainen ja sitten juttu jatkuu plaaplaaplaa..... Eli hyvä meidän pojat:)

Me ei tietty että on tuollainen tilaisuus, joten eipä siellä itseämme edustettu. Palkinnot pitää jostain käydä noutamassa. Ja jokainen viime vuonna syntynyt varsa on saanut myös jotain. Ihan kiva kun muistavat.

KAMALAn mukava päivä oli tänään. Markku lähti maailmalle ennen kuutta ja palasi vasta iltapvällä. Minä pataroin yksinäni. Siinä tassu nousi aika tiuhaa tahtia. Mukavinta oli varsojen kanssa puuhata. Olisittepa nähneet Chiquitan vuosikkaan ilmeen kun mamma oli uusimman tulokkaan kanssa pienellä happihyppelyllä pihalla. Vanhempi sisko oli kiehua nahkoistaan kun mamma ei huomannut ja ei vastannut vaativiin kuljumisiin. Lopulta isosisko alkoi Tinkereille tyypilliseen tapaan viskellä hurjana päätään ja kiukutella. Chiquita viittasi kintaalla koko esitykselle, uusi vauva on nyt tärkein.

Kun Markku palasi tehtiin traktorihommat-heinien ja olkien jaot. Sitten olikin jo ilta. Että meni päivä nopeaan. Räntää vihmonut pitkin päivää. Ei paljon mieltä ylennä.

Ainiin, Otava Borealis sai varsan. Tamma. Iso. Ihan hirven näköinen:) Sen kanssa meni viime yö valvoessa, kun Otava tollotamma ei tajunnut miten imetetään. Halusi olla koko ajan varsan kanssa turvatusten. Siinä ne sitten pyörivät karusellia karsinassa. Varsa etsi tissiä ja tamma tuijotti varsan turpaa. Markku vahti illan ja mie aamuyön. 5 aikaan kävin puolituntia kellahtamassa ennenkuin Markun herätyskello vaati Markkua lähtemään maailmalle. Eikö tuo lie helpoin jos siirtäisi sängyn talliin?