Igor karsittiin. Ivan pääsi. Muutama on aika kova sälli vastassa. 18 aikaisia. Saa siinä kolli kauhoa, että rahoille pääsee..... 10 lähtö, numerolla 7, Harmivan. Markku ajaa, joten pidän mahdollisuuksia hieman parempina. Se kun tietää millainen tiejyrä tuo ori on.

Igorille saattoi löytyä uusi koti. Hassua, sinne Oulun suuntaan tahtoo meidän hevoset mennä aina. Katsotaan päästäänkö hinnasta sopimukseen...Lienee ainut mistä saattanee hirttää kiinni. Samaa virttä hoilaan-markalla annan pennillä en, penni on pieni tiedäthän sen...

Nöpö sai sen matolääkkeen. Eilen illalla annoin. Ja huomenna sitten pakkaamme tytön autoon ja tuomme sen sinne teitä lähemmäksi:) Pääsette paremmin hoitamaan pikku riiviötä:)

Gomiasta pitää kertoa tarina. Se on varsojen kuningas. Ja kun kuningas SANOO, te muut ette sitten syö, niin eihän ne sitten syö. Minä kävin aamulla kevyen keskustelun sen tyrännin kanssa. Gomian veli oli tuon ikäisenä ihan samanlainen. Gomia oli mennyt myös isottelemaan jollekkin tammalle. Oli saanut hammasta vastalahjaksi. Puuttuu tukko harjaksia. (Ihan oikein sille, sanon minä...) Gomian veli on ollut nopeaoppisin kaikessa. Ja paras ravinen. Toivottavasti Gomia seuraa veljensä kavionjälkiä:)

Vielä kevennykseksi kerron tarinan jonka kuulin telkusta. Viipurissa silloin kauan kauan aikaa sitten käveli pitkäpartainen pappi mustassa kaavussa jonkun perheen ovelle koputtelemaan. Perhe ei ollut kotona, joten pappi meni puiston penkille istumaan ja odottamaan. Puistossa leikki lapsia ja pojat päättivät jekuttaa pientä tyttöä. Sanoivat sille, että katso-tuolla on joulupukki kesä asussaan, meneppä sanomaan pukille päivää, hehehehhe....