Osa porukasta on jo kerätty kokoon Just Lucky D ja Beissinger Hanover yhdistelmästä syntyneen varsan ympärille-mutta vielä mahtuu mukaan jos joku haluaa.

 

http://www.oriasema.com/hev_beissingerhanover.html

Osoitteesta löydät varsan isän tiedot.

Emän tiedot löytyvät Hippoksen tai Sukupostin sivuilta. Tamman emälinjan tiedot löytyvät vain Saksan omilta ravisivuilta. Linkki löytyy Hippoksen tietokannasta.

Varsan osakkeen hinta on 100e. Osakkeita on 50 kappaletta. Hoitomaksu on 5e. Nousee hieman sitten kun varsa alkaa treenaamaan-ja työmäärä nousee. Minä ajattelen jo niin pitkälle, että pikku ori tulee astumaan tammoja tulevaisuudessa-niistäkin jokainen osakas saa oman rahallisen korvauksen/astuttu tamma.

Tuskin koskaan enää tulemme tarjoamaan näin hyvää varsaa näin edullisilla hinnoilla-eli käykää kimppuun kuin sika limppuun!!!

Haluaako mamma tulla mukaan? Minähän olen velkaa sinulle :)-että jos haluat tulla niin eipä maksa mittään :))))))Ilmottele!!

Ja koko tammaa emme olisi saaneet jos mamma ei olisi minulle silloin rahoja lainannut-ISO KIITOS SIITÄ!!! Toivottavasti hanke kannatti-itse ainakin odotan tästä varsasta suuria!!! Jospa se pikku tiitiäinen jäisi vielä historian kirjoihin :)