Laitan muutamia vaivalla otettuja kuvia. Tai oikeastaan vaivalla siirrettyjä, että osaa konetta ahdistaa, kun niitä aletaan siirtämään talteen, keksii jos sen seitsemän eri temppua:)

Irina nauttimassa päiväheiniä tarhassa. Terveisiä perheelle:)

En ole eläessäni nähnyt näin komeata häntää hevosella, kuin Irinalla on. Paksu, tuuhea, pitkä, kiiltävä, kuin barbihevosella konsanaan.

 

Ruokailu täytyy välillä keskeyttää ja tuijotella pihan tapahtumia.

 

 

Irina lännensatula harkoissa. Tamma hieman ihmettelee mitä minä sen takana puuhaan. Muutaman kerran se on myös kysynyt-Mitä ihmettä varten sinä minun selkääni kiipeät??? (Pian se sinulle tyttökulta selviää:)

Todistuskappale:) Istun Irinan selässä.

 

Charlie tarhassa. Kuvattavaksi ei kuulemma rupea, se oli heipat samantien.

PAKOOOON!!! Huomioikaa iso maha. Jos ei oriksi tietäisi, niin, luulisin kantavaksi tammaksi. Vähän ottanut santsiheinää ilmeisesti... Silmänisku

 

 

Kipikipi karkuuuun....

 

 

Lapstogo Tinker lähdössä lenkille. Kuski vain puuttuu!!!

 

Kuski löytyi. Huomatkaa-ohjat on maassa.

Bambilta pitäisi taas leikata otsatukka. Muilla ei kasva tuollaista liehulettiä kuin tällä kaverilla...

 

Orloviherraa 2v kokeillan mitä sanoo liikkuvasta autosta. Markku ajaa hevosta ja minä kaasuttelen autolla milloin mistäkin suunnasta. Harkat meni kohtalaisen hyvin. Tähtäämme tällä pääsyä maantieajoon. Varsan kunto on nyt sitäluokkaa, että voisi jo vaikka vähän harjoitella maantiehiittiä. Ikävänä puolena on se, että varsa polkaisi tarhassa hokilla etuseen ja siinä on pieni palkeenkieli. Sitä pitää nyt seurata ja katsoa, että paranee.

Vrooooom!!!! Kaasuttelen talla pohjassa, että autosta lähtisi mahdollisimman pelottava ääni.

Miettikää, mitä luulette, vaihtaisinko tämän duunin johonkin virastohommaan??? Eheheheh...... Päivät pääksytysten yhtä hubailua:) No ei tosiaan, kyllä niitä hetkiä on että mikään ei luonnista ja ottaa kupoliin....

Tässä olisi vähän erilainen blogi, enemmän tuota kakkahuumoriosastoa kuin normiblogeissa:)

www.jaajo.fi

Kuulin tästä radiossa ja pitihän sitä käydä tsiikaamassa.