Nyt ne ötökät tuli.

Kun lastaa vaikkapa tuorekuormaa mönkkärin lavalle, niin se näyttänee tältä-

Heinien heitto lavalle, heinien heitto lavalle, vimmattu huitominen, vimmattu huitominen. Heinien laitto lavalle. Mönkijällä karkuun vrooooom. Homma on aamun osalta ohi, joten pääsin sisälle turvaan:)

Pahin osuus on niitto. En tiedä mikä niitä öttöjä siinä niittovermeessä kiehtoo. Silloin iskee isoimmat ja pahimmat kaverit kimppuun. Pitää olla huivi syvällä naamanpäällä. Toinen huivi kaulalla-tuli huomattua, että sinne ne kaulavaltimoon paukauttaa heti jos ei huido. Ja miten huidot, kun pitää pitellä kiinni koneesta. Huh mikä gladiaattoriottelu se onkaan!!!

Kaisa-varaa minulle öttömyrkkypullo hevosia varten.

Ei ole tullut otettua kuvia. On niin pilvistä. Ja on hieman satanutkin. Eilen kyllä aamulla harmitti, kun ei ollut räpsytinkone mukana. Chiquita veti unta palloon pitkin pituuttaan kentällä. Hänen tyttärensä Charming tuli viereen ja mietti mitenkäs tässä nyt maidot juodaan kun mamma on kellallaan. Pyysi mammaa siirtämään hieman koipeaan ja sieltä se vain sai juotua self service asemalta maidot.

Markku sai eilen selviteltyä lomittaja asiat kuntoon. Kumpikin saamme täyspäiväisen lomitusavun kesälomien ajaksi. Ensi kuussa alkaa Markun "loma", mitä se sitten ikinä sisällä pitääkin. 12h 15h sijasta?:) No siitä se sitten alkaa muotoutua.....

Ivan sai eilen illalla kengät ja minä heti lähdin tietenkin ajamaan. Oli letkeän tuntuinen, rauhallinen. Rapiat viikko vielä kevyesti  otetaan ja sitten katsotaan onko herrasta radalle. Radasta puheenollen. Harmidas Tinker oli veikattu Kajaanin sivuilla toiseksi viimeiseksi. Haistakaa huilu:) Kyllä se nyt 6 parhaan joukkoon simittää, vai simittääkö?