Gomia lähti ihan äskön kohti uutta kotia.

Minua tietysti jännittää, että osaako se olla kopissa niin, ettei remua rähmälleen, selälleen ja mahalleen... Puomin yli tms...

Gomiaakin jänskitti. Vaikka käyttäytyi sitten kuitenkin ihan mallikkaasti. Varsoilla on yleensä aina kaveri mukana, joten nyt kun piti olla Prinssi Rohkea IHAN YKSIN sai ukkelin puntit vähän tutajamaan. Mutta koppiin käveli ja luukut kiinni nipsnaps.

Äiti Garmon kaipaa varmasti vielä pitkään kakaraansa, olen siitä varma. Se kun on ÄITI isolla Äällä.

Pulla tuli kotiin. Oikein on kauniissa "lihassa". Pitää kysäistä vielä siltä ostajaehdokkaalta ottaako se sen ja jos ei, niin laittaa se kenkään ja alkaa ajelemaan.

Hevosten katseleminen jäi vähälle, kun on vielä niin pimeää. No iskäpappa Charlienhan nyt ainakin bongasitte:)

Tänään on ilmo päivä Kuopioon. Igor ja Ivan ilmoitetaan sinne. Tänään on myös C:n ratajuoksu Kuopiossa. Ihan siis tarpeeksi töitä tällekkin päivälle. Igor ja Ivankin on ajettava jossain,etteivät huomisissa raveissa revi herneitä sieraimiin. Igor painoi todella paljon ohjaksille kun oli toissapäivänä C:n mukana. Markku sanoi, että makasi selällään aina välillä:)

Minäpä lähden tunkemaan työvaatteita pesukoneeseen, tönkköpaskassa kaikki.

PS: Oikeasti nipistää  vähän mahanpohjasta. Että osaako Gomia olla siellä hevoskopissa. Iiiiiix.... Ole nyt kiltti  varsa nätisti......