Tammavarsa. Merkitön. Hopeainen nenä. Tammaahan minä toivoinkin:)

Idan kuvat tekivät ostajaehdokkaaseen ilmeisesti vaikutuksen, koska Ullapulla kiinnostaa Suonenjokelaista. Katsotaan kuis homma etenee...

Aamu on mennyt juostessa. Sonni särki väliportin. Hulda karkaili aidan ali tuorerehua syömään Flippiinan aitaukseen. Chupa Chup pilli puussa (metso?) vinkui, että mene pois tai kohta itket ja menet. Kaiken vaaran uhallakin kävin huitomassa Huldaa takaisin omaan aitaansa. Pirullinen kakara odotti pari minuuttia ja kömpi taas takaisin ryöstämään tuoretta. Ja minä silmät vihasta kiiluen taas risun kanssa huitomaan sitä omalle puolelleen. Onneksi ne saavat tänään lähteä metsää tonkimaan. Jos eivät niin olisi pahan teossa.

Markku on ollut valtavan ahkera. Vääntänyt töitä ihan uraputkella. Ihme että jaksaa ja kehtaa. Tänään varmaankin haetaan kaurakuorma ja samalla C lähtenee käymään kaarretreenissä Nerkoon radalla. Eilen Midaksella ja C:llä oli hiitti. Midas on ollut tosi säkenöivän ärhäkkä. Jopa Charlielle lähettelee terveisiä, että kohta saat turpaasi. Ihan on oriksi tullut:)

Tänään on ilmo Kuopioon. Pitää muistuttaa Markkua että ei unohda koneella käydä merkkaamassa tietoja ylös.

Jepsreps, mie lähden takaisin tallille katsomaan mitä tuhmaa siellä on poissaollessa tehty:)