Otava Borealis lähtee kipittämään kohta Nerkoolle. Eilen Markku löi sen uuteen kenkään. Oskun kävelyttelin tuolla pimeydessä. Lenkki on kuitenkin tehtävä ennen lähtöä. Osku oli eilen ensimmäistä kertaa kärryjen edessä. Munat ei "sula", joten käsittääkseni Markku tilasi uuden kuurin Lapparin apteekkiin penisiliiniä. Haemme purnukan samalla reissulla kun mennään radalle.

Askelmittariin kertyy päivän mittaan 11.000-14.000 askelta. Mutsi sanoi, että 5000 jo riittäisi päivän tarpeiksi. Voin vain kuvitella aikaa jolloin olin vielä kaiken hyvän päälle töissä suursikalassa. Askeleita on silloin pakostakin tullut tuplasti tuo, koska sikala on jättisuuri ja siellä pitää liikkua kuin arojänis paikasta toiseen.

Harmidas Tinker ja Harmivan pääsivät Kuopioon 2v lähtöön. Ivania ajaa Kimmo.

1932114.jpg

Casanova vieroitusharkkojen jälkeen. Mammanmaito on silloin paras lohdutusruoka.

1932115.jpg

Itse vieroitusharkka tapahtuma. Pojat on yhdessä karsinassa porukalla. Hermostuneina kekkuloivat ympäri karsinaa ja kiljuvat. Otin varmasti 20 kuvaa ja tämä oli ainut kuva jossa ei ole vauhtiraitoja. Suosimme pitkää kaavaa vieroituksessa. Ei mitään viikossa irti emästä tyyppistä juttua. Emällä ei myöskään maidontuotanto voi viikossa loppua kuin seinään, joten minusta tämä on inhimillisempää.Kuvassa Harashoo.

1932118.jpg

Harmiel Tinker kirmaa harkkojen jälkeen Chiquita Tinkerin luo.

1932119.jpg

Kassun äippä Just Lucky D

1932120.jpg

Cheyenne Silver ja Romeo Narva nautiskelevat kukkulalla syksyn viimeisitä lämpimistä päivistä...

Moskovasta tuli orloveitten huutokauppaluettelo ja kutsu-muutenhan sinne ei pääse jos ei sitä saa. Valitettavasti nyt ei ole mahdollista sieltä yhtään kaveria hakea.

Pakko lopettaa lörpöttely ja alkaa valmistautumaan hiittireissuun.