En kerennyt käydä onnittelemassa, joten tässä tulee Ranttalipojalle isot onnentoivotukset!

 

Riikka oli lähettänyt kumpaankin puhelimeen viestin näköjään, että kertokee miten ravit meni.

Miepä pikakelaan:

Midas oli ihan ok:n tuntuinen, suorassa juoksi, ei enää mätkinyt polveensa niinkuin aiemmin. Eli se klinikkakäynti auttoi. Startin jälkeen ei puhaltanut ollenkaan vaikka meni omia ennätysvauhtejaan. Oli iloinen ja pirteä. Itsessään startti meni vituralleen, kun laukkaavat hevoset olivat edessä ja sitten loppusuoralla joku polle sammui eteen. Eikä ohi enää päässyt. Ruutia orissa olisi vielä ollut ohittelemaan käsittääkseni. Pitäisi katsoa videokirjastosta juoksu.

Ainiin, meidän kone tuli takaisin. Siihen oli iskenyt  virus. Muuten toimii hyvin, paitsi nettitikku-taas kokeilussa on hidas kuin etana. Menee hermo. Kerkeisin ajaa kylille mamman koneelle ja etsiä tiedot sieltä ennenkuin tämä kone on avannut ensimmäistäkään tiedostoa. No joo. Ehkä vähän liioittelen. Tämän pitäisi olla nopea tikku, mutta jostain syystä tieto ei kulje meille asti. Pitkä matka tänne maalle?

 

Markun traktoriajelusta pöpelikköön tuli pikkuista vajaat 30.000e lasku. Luitte ihan oikein. Toivottavasti vakuutusyhtiö maksaa sen tai mie pakkaan reppuun kiviä ja kävelen suohon.

Jimsalabim Harmista oli tullut ostotarjous viime yönä sähkikseen. Katsotaan minne se johtaa, vai ei minnekkään...

Mainittakoon vielä, että "ongelmahevosen" tulosta tänne on edelleen neuvoteltu. Olen kysellyt hieman tietoja tammasta. Kuulemma heittäytyy pitkäkseen ollessaan erimieltä-on aikuinen hevonen. Puree ja potkii. Kovasti on tammalla omia mielipiteitä. Tekisi mieleni ehdottaa, että hakisimme sen, että näkisi sen omassa ympäristössään.  Pitäisiköhän ottaa itselleen takaisin henkivakuutus:)