Otimme heti harkat suokkineidin kanssa aamulla. Neiti olisi halunnut jyrätä ylitseni kun aukaisin karsinan oven. Tein neidille selväksi kahden minuutin säännön-ulos karsinasta ei ole tulemista ennenkuin tamma on seissyt kaksi minuuttia nätisti edessäni ilman kekkuloimista(ja kopin ovi oli apposen ammollaan). Tamma kokeili heti kuinka minun hermo kestää. Hän hyppäsi pystyyn, tarjosi persettä-ei auttanut. Sen lauluja laulat jonka leipää syöt-sanoin ja odotin niin kauan kun tamma seisoi sen 2 minuuttisen rauhassa.

Sen jälkeen lähdimme käytävälle. Tamma innostui,että jee-nyt varmaan jyrätään pihalle? Minulla oli kyllä muut suunnitelmat mielessä, joten menimme perse ulko-ovea päin keskelle käytävää seisomaan ilman kiinni seinänaruihin laittamista. Siinä oli taas kahden minuutin sääntö. Tamma seisoi aika nopeasti asennossa ja oli nätisti. Sen jälkeen lähdimme ulos tarhaan ja sama harkka uudelleen. 2 minuuttia seistävä nätisti ja sitten vasta pääsi irti. (Melkein kuulin kun tamma sanoi rumia sanoja häntä tötteröllä poistuessaan :)

Aamupalaverissa -aion ehdottaa, että ajetaan tamma ilman kärryjä takaa. Ja harjoitellaan ihan vauva asiat uusiksi. Katsotaan mitä Markku sanoo....

Tänään olisi Oskun treenipäivä. Jos vain ehdin niin otan Oskun äidille ja iskälle kuvia siitä kuinka hienosti poika osaa olla irti valjastuksessa ulkona.

Tänäänhän on myös ravit Kajaanissa Lapstogo Tinkerillä. Markku sanoi eilen, että tamma tuntui treenissä tosi hyvältä, joten lähdemme luottavaisin mielin kisoihin.

Juu-se luojan ryökäle ei laiskaa elätä-joten Hartikaisen tyttö palaa kakkalapion varteen ja sitten lähtee ajelemaan varsoja....Ainiin, 2v varsat meni loistavasti eilisessä hiitissä. Niistä on ihan hyvä fiilis-kyllä niistä kilpapolleja tulee.