Markku läx yksin sinne terveyskeskukseen.

Eiliset ravit meni hyvin... Tai no vähän synkeissä merkeissä alkoi, koska silloin kun aloittelin laittamaan Midasta valjaisiin joku ihminen kellahti varikolla nurin ja ambulanssilla se pois sieltä kärrätiin. Markku sanoi, että ambulanssimiekin oli lentänyt nurin autosta ulos tultuaan. PIKKUISEN LIUKASTA!!

Midas volttasi vähän samaan tyyliin kuin viimeksi. Markun kanssa piti painiotteluita ringissä. Jäi aika paljon muista het' kättelyssä. MUTTA kiri kaikki kiinni ja ampaisi keulille. Kannattaa katsoa www.fintoto.fi sivuilta juoksu!!! Sieltä videokirjasto ja 29 päivän kohdalta Kuopion ravit lähtö yksi. On kyllä ihan äitinsä juoksunlahjat perinyt.  Hieno varsa!!!

Kaisalle: lohimakkarat oli hyvää, Luikuri nauroi saadessaan ne. Ihan oli haltioissaan. Herranjumala että haisi pahalle se ruoka.....WÄK!!!Oliko se muovipussi minulle? Otin matkaan.

 

Harmigor ja Lapstogo Tinker hiitti reissulla. Tässä ollaan ensimmäinen hiitti tempaistu alle ja odotellaan parikymmentä minuuttia ja juostaan taas sitten uusi hiitti.